Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç ile aşk mı yaşıyor? Yanıtı kendisi verdi!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç ile aşk mı yaşıyor? Yanıtı kendisi verdi!

Dilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç ile aşk yaşadığı iddialarına ilk kez yanıt verdi. Deniz, “Birlikte olmaktan çok keyif alıyoruz.” diyerek aşk iddialarını doğruladı. Detaylar haberimizde…

Dilan Çiçek deniz’den Furkan Andıç açıklaması

Çukur dizisinin Sena’sı güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in adı bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Furkan Andıç ile birlikte anılıyordu. İki ünlü oyuncunun aşk yaşadıkları haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddialara ilk yanıt, Dilan Çiçek deniz’den geldi.

Sokak Köpekleri İçin 100 Kulübe kampanyasına birlikte katıldılar

Ahtapot Gönüllüleri’nin düzenlediği ‘Sokak Köpekleri İçin 100 Kulübe’ kampanyasına katılan Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç aşkı, organizasyonda çekilip sosyal medyada yayınlanmış olan bir fotoğraf karesinde öpüşürken çıkmalarının ardından gün yüzüne çıkmıştı.

Dilan Çiçek Deniz Furkan Andıç ile aşk yaşadığını açıkladı

Fotoğraf karesi ile ilgili ilk açıklama Dilan Çiçek Deniz’den geldi. Deniz, Furkan Andıç ile aşk yaşadıklarını itiraf etti ve “Furkan’la birbirimizi yeni yeni tanıyoruz. Ama çok fazla ortak noktamız var. Birlikte olduğumuz anlardan çok keyif alıyoruz. Bir yandan da çok gurur duyduğum bir projenin içindeyim. Şu anda hayatımın mutlu bir dönemindeyim diyebilirim.” diye konuştu.

Her ikisi de başarılı birer oyuncu olan Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç çifti aşkı, yılın aşkı olacak gibi görünüyor. Çiftin hayranları, bu aşka çok sevindi.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Furkan Andıç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler