Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDikkat Çekici Ses Kadirhan Ayter'den "Delip Geçer" Yayında!

İlgili Postlar

Dikkat Çekici Ses Kadirhan Ayter’den “Delip Geçer” Yayında!

Türkçe Rock’ın en yeni isimlerinden olan Kadirhan Ayter başarılı sesi ve kendine özgü yorumuyla ön plana çıkıyor. “Tanışmamışız Gibi” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Kadirhan Ayter, sahne performanslarına da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sene bir müzik grubu kuran dikkat çekici ses Kadirhan Ayter’den “Delip Geçer” yayında!

Sesi Çok Sevildi

Müzik piyasasına 2017 senesinde iddialı bir giril yapan Kadirhan Ayter‘in karakteristik ses yapısı dinleyici tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Daha öncesinde ünlü isimlerle çalışan ve sahne alan başarılı şarkıcının sahne enerjisi de dinleyici tarafından çok seviliyor.

Müzik Kariyerinde Emin Adımlarla İlerliyor

Müzik kariyerine bas gitarla başlayan Kadirhan Ayter aynı zamanda söz yazma yeteneğine de sahip. Alternatif sahnelerde sıklıkla konser veren başarılı şarkıcı geçtiğimiz sene “Sarih” adını verdiği yeni bir müzik grubu da koymuştu. Grup olarak yayınladıkları ilk şarkı olan “Herkes Kendi Kafasını Yaşıyor” dinleyicisinden büyük ilgi gördü.

Kadirhan Ayter Kimdir?

Delip Geçer Hit Olacak!

Bir sene sonrasında yeniden solo bir çalışmayla dinleyicisiyle buluşan Kadirhan Ayter, “Delip Geçer” adını verdiği yeni parçasını Cuma günü dijital platformlar üzerinden dinleyicisiyle buluşturdu. Başarılı yorumuyla dikkatleri üzerine toplayan Kadirhan Ayter, şarkısının klibiyle de çok beğenildi.

Dikkat Çekici Ses Kadirhan Ayter’den “Delip Geçer” Yayında!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler