Ana SayfaKimdirKadirhan Ayter Kimdir?

İlgili Postlar

Kadirhan Ayter Kimdir?

“Delip Geçer” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Kadirhan Ayter kimdir? Kadirhan Ayter kaç yaşında? Kadirhan Ayter albümleri neler? Kadirhan Ayter aslen nereli? Kadirhan Ayter hangi burç? Kadirhan Ayter hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Kadirhan Ayter Kaç Yaşında? Kadirhan Ayter Aslen Nereli? Kadirhan Ayter Hangi Burç?

Kadirhan Ayter, 1 Ocak 1990 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralıolan başarılı şarkıcı Kadirhan Ayter, Oğlak burcudur.

Kadirhan Ayter Kimdir?

Kadirhan Ayter eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır.Müziğe olan ilgisi küçük yaşlar dayanan Kadirhan Ayter, liseden mevzun olduktan sonra “Haliç Üniversitesi Konservatuvarı’nda Klasik Türk Müziği Bölümü”nü kazanmıştır. Kadirhan Ayter Türkçe Rock’ın yeni sesi olarak bilinmektedir. Kendine has yorumuyla dinleyicisinden tam not alan başarılı şarkıcı ilk olarak 2017 senesinde “Tanışmamışız Gibi” adını verdiği single albümüyle müzik severlerle buluşmuştur.

Öncesinde Yaşar Kurt gibi sevilen isimlerle birlikte çalışan Kadirhan Ayter sahne performansıyla da ön plana çıkan başarılı isimler arasında yer almaktadır. Müzik çalışmalarına hız kesmeden devam eden başarılı şarkıcı geçtiğimiz hafta Cuma günü “Delip Geçer” adını verdiği yeni şarkıyı dinleyiciyle buluşturmuştur.

Kadirhan Ayter Albümleri

  • 2019 – Delip Geçer
  • 2018 – Sarih
  • 2017 – Tanışmamışız Gibi
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler