Ana SayfaKimdirCem Öğretir Kimdir?

İlgili Postlar

Cem Öğretir Kimdir?

“ATVAna Haber Bülteni” sunucusu Cem Öğretir kimdir? Cem Öğretir kaç yaşında? Cem Öğretir hangi haber programlarını sundu? Cem Öğretir aslen nereli? Cem Öğretir hangi burç? Cem Öğretir hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cem Öğretir Kaç Yaşında? Cem Öğretir Aslen Nereli? Cem Öğretir Hangi Burç?

Cem Öğretir, 10 Eylül 1973 senesinde İngiltere’de dünyaya gelmiştir. Aslen İngiltereli olan  başarılı sunucu Cem Öğretir, Başak burcudur.

Cem Öğretir Kimdir?

İngiltere’de doğan Cem Öğretir, küçük yaşlarda ailesinin Türkiye’ye dönmesiyle birlikte Eskişehir’e yerleşmiştir. Eğitim hayatını Eskişehir’de tamamlayan Cem Öğretir, liseden mevzun olduktan sonra” Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü”nü kazanmıştır.

İlk olarak 1994 senesinde TRT 3 ekranlarında “Genç Haber” bültenin sunuculuğunu yapan Cem Öğretir, 1995 senesinde Show Tv’de muhabirlik staj yapmasının ardından, Mehmetali Birand’ın “32.Gün”ekibinde yer almayı başarmıştır.

1999 senesinde Star Tv’ye transfer olan Cem Öğretir, 2000 senesinde CNN Türk’e geçerek, editörlük ve sunuculuk yapmıştır. CNN Türk’ten 2005 senesinde ayrılan Cem Öğretir, “İletişim Akademisi”nde sunuculuk eğitimleri vermiş ve ardından 2008 senesinde Habertürk ekranlarında  “Habertürk Ana Haber” sunucusu  olarak görev almıştır. Aynı sene içerisinde Habertürk ekranlarına yayınlanan “Gün Ortası” gündemini de sunan Cem Öğretir, 2009 senesinde ATV’ye transfer olarak “ATV Ana Haber”in sunuculuğunu yapmaya başlamıştır.

Cem Öğretir Haber Programları

  • 2009 – ATV Ana Haber
  • 2008 – Habertürk Ana Haber
  • 2008 – Gün Ortası
  • 1994 –  Genç Haber
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler