Ana SayfaDizilerDijital Platforma Geçen İlk Kanal Belli Oldu!

İlgili Postlar

Dijital Platforma Geçen İlk Kanal Belli Oldu!

Dijital platforma geçen ilk kanal belli oldu! Bir süredir sıkça konuşulan televizyon kanallarının dijital yayına geçeceği haberlerinin üzerine ilk hamle geldi. Dijital platformda ilk olan bu kanal hangisi oldu? İçerik izlerken aynı zamanda alışveriş de yapma imkanı sunan bu yeni online içerik platformunda hangi dizi izleyicileri ile tekrardan buluşacak? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Dijital Müzikte Gençler Zirvede!

Dijital platforma geçen ilk kanal belli oldu!

Dijital platforma geçen ilk kanal belli oldu! Kulislerde, dizi sürelerinin her geçen gün uzaması ve oyuncuların fahiş fiyatlar istemesine isyan eden kanal yöneticilerinin; ücretli platforma geçmek üzere anlaşmaya varmak üzere olduğu iddia edilirken ilk hamle FOX TV’den geldi.

Yeni online içerik platformu FOXplay’i önümüzdeki Şubat ayından itibaren izleyiciler ile buluşturacak olan FOX, yepyeni sürprizleri ile geliyor.

Çok yakında en sevilen FOX dizileri, filmleri ve dijital özel içerikleri ile izleyicine hizmet vermeye başlayacak olan FOXplay’de, çok sevilen 4N1K dizisi de izleyicisi ile buluşacak.

FOX, izleyicileri sadece sevdikleri içerikleri seyretmekle kalmadığı, isterlerse o anda görüp beğendikleri ürünleri tek bir tıkla ekran üzerinden alabilecekleri bir platform ile buluşturmak için geri sayıma başladı.

4N1K, yepyeni bölümlerle FOXplay'de...
4N1K, yepyeni bölümlerle FOXplay’de…

2019’da Kanallarda En Fazla 1 Ücretsiz Dizi Olacak!

FOX, FOXplay ile dijitalde yerini alıyor

FOX’un yeni dijital platformu FOXplay’de; en sevilen diziler, en beğenilen filmler, yarışmalar, program ve daha birçok içeriğin dışında sadece dijitale özel olarak hazırlanan yapımlar da izleyicilere sunulacak.

Fenomen dizi 4N1K, yepyeni bölümlerle FOXplay’de

Mobil, tablet ve Smart TV’ler üzerinden seyredilebilecek FOXplay, genç neslin en sevdiği dizilerden olan 4N1K’nın yeni bölümlerini de izleyicisi ile buluşturacak.

Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan ve gişede de büyük bir başarı yakalayan filmi, FOX ekranlarında “4N1K İlk Aşk” dizi olarak çekilerek büyük bir hayran kitlesi yakalamıştı.

Şimdilerde FOXplay için yepyeni bölümlerle izleyici ile buluşmaya hazırlanan 4N1K, dijital platforma özel hazırlıklara tam gaz devam ediyor.

En yeni içerikleri, web’e özel dizileri ya da kaçırdıkları bölümleri HD kalitesi ile izleme şansı yakalayacak olan izleyiciler, FOX’un en sevilen dizi ve programlarını da istedikleri vakitte seyredebilecekler.

FOX’un yeni dijital platformu FOXplay, reklamsız izleme seçeneğiyle izleyicilerine kesintisiz izleme keyfini sunacak.

FOXplay’in zengin içeriğine Şubat ayından itibaren foxplay.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden ücretsiz olarak ulaşılabilecek.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler