Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları Ne Zaman Başlayacak?

Dizisi tutkunlarının merakla beklediği yeni bir dizi; Kardeş Çocukları dizisi çok yakında ekranlarla buluşmaya hazırlanıyor. Kardeş Çocukları dizisinin konusu nedir? Kardeş Çocukları hangi kanalda yayınlanacak? Kardeş Çocukları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Kardeş Çocukları dizisine ilişkin tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeş Çocukları hangi kanalda yayınlanacak?

Yayın tarihi henüz açıklanmasa da 2019’da ekranlara gelmesi beklenen dizi Star TV‘de yayınlanacak. Kardeş Çocukları dizisinin yönetmenliğini ise usta isim Faruk Teber’in yapması bekleniyor.

Kardeş Çocukları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizisi tutkunlarının merakla beklediği yeni bir dizi; Kardeş Çocukları dizisinin başrollerinde Ayça Bingöl ve Mehmet Aslantuğ‘un rol alacağı kesinleşen Kardeş Çocukları dizinin çekimleri başladı.

Kardeş Çocukları dizisindeki karakterler

Mehmet Aslantuğ‘un uzun bir aradan sonra setlere dönmesini sağlayan dizi de beğenilen aktrist Ayça Bingöl de hünerlerini sergileyecek. Kardeş Çocukları dizinin diğer oyunları arasında Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Nur Fettahoğlu ve Murat Daltaban gibi tanınmış isimler yer alıyor. Kardeş Çocukları dizisi ekim ayında sete çıktı. Daha önce sizlere başarılı oyuncu Erkan Petekkaya’nın Gold Film ile yeni dizi anlaşması yaptığını duyurmuştuk. Uzun süren bir senaryo çalışması sonrasında sonunda Erkan Petekkaya ekranlara geri dönüyor. Kendi dizisi Kayıtdışı’nı çekmek için Paramparça’dan ayrılan deneyimli star senaryosunu kendi yazdığı Kayıtdışı dizisinden büyük zarar etmişti. Kardeş Çocukları dizisi ise Erkan Petekkaya’nın yeniden doğuşu olacak gibi düşünülüyordu.

Kardeş Çocukları dizisinin yönetmeni

2019 da ekranlarla buluşması beklenen Kardeş Çocukları dizisinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber olacak.

Kardeş Çocukları dizisinin senaristi

Dizinin senaristliğini ise Güllerin Savaşı, Adını Feriha Koydum, Fazilet Hanım ve Kızları gibi dizilerin de senaryosunu yazan Sırma Yanık yapacak.

Kardeş Çocukları dizisinin konusu

Daha yayın hayatına başlamadan merak edilen bir konuya sahip dizi; Kardeş Çocukları’nda geçmişte iki kız kardeşin arasında kalan bir adamın etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak. Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler