Ana SayfaDedikoduDidem Soydan'dan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

Aşk hayatı ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen isimlerden olan ünlü manken Didem Soydan’dan ağızları açık bırakan itiraf geldi. Daha önce yaşadığı bir olayı anlatan ünlü manken herkesi şaşkına çevirdi. İşte Soydan’ın o itirafı;

Didem Soydan’dan Tokat Gibi Misilleme

Soydan’ın, kendisini aldatan sevgilisiyle ilgili attığı şaşırtıcı adım, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Didem Soydan’ın, kendisini aldatan sevgilisine karşı verdiği tepki, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Soydan’ın yakın çevresine yaptığı itiraf, birçok kişiyi şaşırttı ve olayın detayları kısa sürede merak konusu oldu. Ünlü model, sevgilisinin kendisini aldattığına dair delillerle karşı karşıya kalınca sessiz kalmayı tercih etmedi. Bunun yerine, aldatıldığı sevgilisine karşı bir hamle yapmaya karar vermiş.

Didem Soydan’dan Ağızları Açık Bırakan İtiraf

Geçmişte yaşadığı bir ilişkide aldatıldığını farkettiğini söyleyen Soydan bu durum karşısında sessiz kalmak yerine aldatan sevgilisini aldatarak intikam aldığını açıkladı. Katıldığı bir programda yaşadıklarıyla ilgili açıklama yapan Soydan şu ifadeleri kullandı;

“Eskilerden görüştüğüm bir f..bodyim var ama ilişki esnasında değil, zaten zırt diye arayabileceğiniz biri, onu aradım ve onunla görüştüm hemen o zayıf şeyi yaşattım kendime şimdi olsa yapmam. Kendi kafanda eşitledim durumu. Geldi ve kendisine ben şu anda o kişinin adını söyledim onunla ilişkiye girmekten geliyorum ve seninle de bu ilişkiyi bitirmek istiyorum.”

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Didem Soydan’ın, aldatıldığı sevgilisini aldatması, magazin dünyasında adeta bomba etkisi yarattı. Ünlü modelin, yaşadığı hayal kırıklığına karşı verdiği bu cesur tepki, olayın seyrini tamamen değiştirdi. Soydan’ın, “intikam almak için değil, adalet için” yaptığı bu hamle, takipçileri arasında farklı yorumlara sebep oldu. Birçok kişi, ünlü modelin aldığı kararı desteklerken, bazıları ise olayın karmaşıklığını ve etik boyutlarını tartışmaya açarak Soydan’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Didem Soydan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler