Ana SayfaDedikoduSarhoş Halde Canlı Yayın Açan Serdar Ortaç'tan Küfürler Yağdı!

İlgili Postlar

Sarhoş Halde Canlı Yayın Açan Serdar Ortaç’tan Küfürler Yağdı!

Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Serdar Ortaç, son dönemde sosyal medya platformlarında gündemde. Ancak bu seferki gündem maddesi, müzik kariyeriyle değil, canlı yayın sırasında yaptığı davranışıyla konuşuluyor. Sarhoş halde canlı yayın açan Serdar Ortaç’tan küfürler yağdı. İşte detaylar;

Yeniden Aşık Oldu

Türk Pop’un en çapkın adamlarından biri olarak bilinen ünlü popçu yıllardır aşk hayatındaki olaylarla gündemden düşmüyor. Bir dönemin çapkını olarak adlandırılan ünlü isim 2014 senesinde Chloe Loughnan ile dünyaevine girmişti. Evlendikten sonra adeta bambaşka birine dönüşen popçunun kumar bağımlılığının yeniden başlamasıyla tüm düzeni alt üst olmuş ve eşinin bu davranışı yüzünden çocuk istememesi nedeniyle evlilikleri 2019 senesinde bitmişti. Boşandıktan sonra gönlünü şarkıcı Seçil Gür’e kaptırmış ancak bir buçuk sene süren bu birliltelik inişli çıkışlı bir süreçten sonra tamamen son bulmuştu. Aşkta yüzü gülmeyen ünlü isim geçtiğimiz günlerde eski Survivor yarışmacısı olan Çağla Taşdelen’e aşık olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Serdar Ortaç: “İpleri Eline Verdim Ağzıma…”

Sosyal Medya Patlaması: Serdar Ortaç’ın Sarhoş Canlı Yayını!

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından canlı yayın yaparken alkol etkisi altında olduğu ve bazı iddialı konuşmalar yaptığı görüldü. Ünlü şarkıcının bu beklenmedik hareketi, takipçilerini şaşkına çevirirken, birçok kişi tarafından da eleştiri konusu oldu.

Sarhoş Halde Canlı Yayın Açan Serdar Ortaç’tan Küfürler Yağdı!

Dün akşam saatlerinde TikTok üzerinden canlı yayın açan Serdar Ortaç sarfettiği sözlerle herkesi şaşkına çevirdi. Konuşmakta zorlanan ve sarhoş olduğu anlaşılan ünlü şarkıcının gelen bir yoruma “Sen Recep Tayyip Erdoğan gibi bir tane daha adam bul bu ülkeye ben ömür boyu susacağım” demesi üzerine yayına katılıp onu sakinleştirmeye çalışan bir kadının “Serdarcılar var Tarkancılar var” lafına daha da sinirlenen Ortaç “S*k*yim Tarkan’ı, sence siyaset Tarkan’ın s*k*nde mi” demesi üzerine evinde çalışan kadın yayına müdahale ederek yayını kapattırdı.

İddialar Havada Uçuşuyor

Ortaç’ın canlı yayını sırasında sarf ettiği sözler, sosyal medyada hızla yayılarak büyük yankı uyandırdı. Ancak, bu iddiaların gerçeği yansıtıp yansıtmadığı hala netlik kazanmış değil. Bazıları, şarkıcının alkol etkisi altında olduğunu ve kontrolsüz konuştuğunu düşünürken, diğerleri ise bu durumun Ortaç’ın özel yaşamında yaşadığı gerilimlerden kaynaklanabileceğini iddia ediyor.

Sosyal medyada gündem olan bu olayın ardından, Serdar Ortaç’tan ya da temsilcilerinden herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak, birçok kişi Ortaç’ın bu olayı açıklığa kavuşturacağına ve durumun aslında beklendiği gibi olmadığına inanıyor.

Gündemden Düşmüyor

Son dönemlerde açtığı canlı yayınlarla ve canlı yayında küfür etmesiyle çok fazla gündeme gelen ismin bu gafı magazin gündemini daha çok meşgul edecek gibi görünüyor. Ortaç’ın konu hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağı ise büyük bir merak konusu. Konuyu yakından takip ederek gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler