Ana SayfaDedikoduDidem Soydan Yine Nefes Kesti

İlgili Postlar

Didem Soydan Yine Nefes Kesti

Oyuncu Burak Deniz ile aşk yaşayan manken Didem Soydan, sosyal medyada gündem olan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Denizde bikinisiyle poz veren ünlü isim, tarzıyla takipçilerinin beğenisini kazandı. Didem Soydan yine nefes kesti. İşte o kareler;

“Herşey Göründüğü Gibi”

Ayrılıktan birkaç ay sonra Didem Soydan ile Burak Deniz, ünlü mankenin Nişantaşı’ndaki evinin önünde görüntülenmişti. “Barıştınız mı?” sorusuna “Gördüğünüz gibi” yanıtını veren oyuncu, tatile çıkacaklarını söylemişti.

“Ben Attım”

Sonraki günlerde Asmalımescit’de görüntülenen 31 yaşındaki Burak Deniz, manken sevgilisi Didem Soydan ile ilişkilerin çok güzel gittiğini söylemişti. Ünlü oyuncu, magazin muhabirinin “Barışmak için ilk adımı kim attı?” sorusu üzerine, gülerek “Ben attım ilk adımı. Rahatladın mı?” demiş ve kendisini bekleyen aracına binmişti.

Didem Soydan Bikinisiyle Poz Verdi

Şimdilerde yaz ayının tadını çıkararak tatil yapan 38 yaşındaki ünlü manken, tüm bunların ardından 765 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından bikinili paylaşım yaptı. Sıcak havaların tadını tatilde çıkaran Soydan, mavi bikinisini giyip poz verdi.

Takipçileri, Soydan’a çok sayıda beğeni yorumu gönderdi. İşte Didem Soydan’ın sosyal medya sayfasından paylaştığı bikinili pozu…

Didem Soydan Kimdir?

Burak Deniz Didem Soydan’ın Paylaşımlarına Kayıtsız Kalamadı

Şimdilerde yaz ayının tadını çıkararak tatil yapan 38 yaşındaki ünlü manken, tüm bunların ardından 761 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından yeni pozlarını peş peşe yayınlamıştı.

Altın rengi elbisesiyle objektif karşısına geçen ünlü isimin “Kategori, altın” notuyla paylaştığı fotoğraflarına, kısa sürede 5 bine yakın beğeni geldi. Takipçileri, Soydan’ın bu gönderisine; “Rüyadaki nostalji işte bu”, “Harikasın” ve “Süperstar” gibi mesajlar yazdı.

Burak Deniz de sevgilisinin büyük beğeni toplayan karelerine kayıtsız kalamayarak, kalp emojileriyle ünlü modele yorum yamıştı.

Didem Soydan Yine Nefes Kesti

Fit fiziği ve iddialı pozlarıyla sık sık adından söz ettiren 38 yaşındaki model Didem Soydan, son olarak 759 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından bikinili pozlarını peş peşe yayınladı.

Soydan’ın kısa sürede 10 bine yakın beğeni alan bu gönderisine, “Tarzın harika”, “Doğanın içinde bir su damlası” ve “Maşallah kıza” gibi yorumlar yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler