Ana SayfaDedikoduDidem Soydan ve Burak Deniz'den Aşk Pozu

İlgili Postlar

Didem Soydan ve Burak Deniz’den Aşk Pozu

Bir süredir mutlu bir birliktelik sürdüren Didem Soydan ve Burak Deniz, birlikte tatil yapıyorlar. Başbaşa mutlu bir tatil yapan Didem Soydan ve Burak Deniz’den aşk pozu geldi. İşte o kare;

Burak Deniz’den Didem Soydan’lı Paylaşım…

Geçtiğimiz aylarda Maraşlı dizisinde baş rol olan yetenekli oyuncu Burak Deniz, tatil  gününü Didem Soydan’a ayırmış ve birlikte çekildikleri fotoğrafı ilk kez sosyal medya hesabından yayımlamıştı. Minik tatillerinde Burak Deniz ve Didem Soydan ata binenken eğlenceli vakitte geçirmişler, öte yandan bu kareye binlerce beğeni yağmıştı.

Burak Deniz’den Flaş Evlilik Açıklaması

Bir süredir ünlü manken Didem Soydan’ la aşk yaşayan Burak Deniz, geçtiğimiz aylarda Etiler’de bir hastaneden çıkarken magazincilerin objektiflerine yansımıştı. O dönemde ayrıldıkları söylenen çift hakkında ilk açıklamada Deniz’den gelmişti.

Muhabirlerin sorularına yanıt veren ünlü oyuncu Set çok yoğun devam ediyor. Evden işe işten eve geliyorum” açıklamasının üzerine yönetilen “Didem Soydan’la evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna Didem’le vakit geçiriyorum. Evde kişisel bakımlarımı yapıyorum. Evlilik olayları içinde kısmet bu işler” yanıtı vermişti.

Didem Soydan’dan Çarpıcı İtiraflar

Didem Soydan ve Burak Deniz’den Aşk Pozu

Burak Deniz ve Didem Soydan yakın arkadaşları Umut Eker’inde içinde bulunduğu arkadaş grubu ile tekne tatiline çıktı. Göcek koylarını gezen grup, akşam saatlerinde demirledikleri koyda kendileri arasında eğlence düzenledi. Gün boyu denizde zaman geçiren ve akşam olunca çevrede geziye çıkan çift şu fotoğrafı paylaştı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler