Ana SayfaÜnlülerDerya Açıkgöz 'den Ablası Hadise'ye Destek

İlgili Postlar

Derya Açıkgöz ‘den Ablası Hadise’ye Destek

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab evliliğinin bitmesinde Hadise’nin rolü olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise ise hakkında çıkan haberleri yalanlamıştı. Derya Açıkgöz’den ablası Hadise’ye destek geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Hadise ve Kaan Yıldırım Yine Mi Ayrıldı?

Şiddetle Kınıyorum

Derya Açıkgöz ablasının yanında olduğunu şu sözlerle dile getirdi; “Son günlerde ablam Hadise hakkında başlatılan karalama kampanyasını ve iftiraları şiddetle kınıyorum. Her koşulda kadına şiddete karşı duran ablamın böylesi bir şiddete maruz kalmasından dolayı çok üzgünüm. Bu şiddete maruz kalmayan, ablamın ve ailemin yanında olan herkese teşekkür ederim.”

Hadise hakkında çıkan haberlerle ilgili; “Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek Ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım. Saygılarımla…” ifadelerini kullanmıştı.

Söz Konusu Haberlerle Hiç bir İlgisi Bulunmamaktadır

Hadise ve Reza Zarrab arasında ilişki olduğunu ortaya çıkardığı iddia edilen falcı Şengül Boybaş ise avukatı aracılığı ile şu açıklamayı yapmıştı; “Çeşitli haber sitelerinde, yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında müvekkilim Şengül Boybaş’ın adı derdest bir boşanma davası ile anılmaktadır. Müvekkilimin söz konusu haber içeriği ile hiçbir ilgilisi bulunmamaktadır. Müvekkelim astrolojik danışmanlık hizmeti sunduğu kişilerin özel yaşamına son derece hassas bir şekilde yaklaşmakta ve gizliliğe büyüm önem vermektedir. Müvekkilim ile ilgili bağlamında gerçeği yansıtmayan iddia ve vakaların haber olarak sunulması hukuki değildir. Bu nedenlerle müvekkilimin kişilik haklarını, kariyerini ve toplum nezdindeki konumu hedef alan bu haberler ile ilgili hukuki tedbirlerin alınacağına kamuoyuna saygı ile bildiririz” ifadelerini kullandı.

İyi Giden Bir Kariyerden Birileri Rahatsız

Şarkıcı Ebru Polat ve Hadise’nin yakın dostu Seda Bakan haberlerle ilgili şu açıklamaları yapmıştı; Ebru Polat; “Kulaktan dolma bir bilgiyle bir kadına yapılan iftiralar, hakaretler… Bizde kadına şiddet asla bitmez arkadaş.” yorumunda bulunarak Hadise’ye destek oldu.

Hadise’nin yakın dostu Seda Bakan ise yakın arkadaşı hakkında çıkan haberlerle ile ilgili; ‘Sevgili Hadise’ye karşı başlatılan karalama haberlerini kınıyorum. Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba… Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter.’ demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler