Ana SayfaÜnlülerDeren Talu'dan Bikinili Poz

İlgili Postlar

Deren Talu’dan Bikinili Poz

Deren Talu’dan bikinili poz… Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli’nin iş insanı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu, son pozlarıyla yine tepki çekti.

Deren Talu: “Serenay’ın Olduğu Yerde Ben Yokum”

Takvim’in hazırlamış olduğu özel haberine göre: Şampuan markası, Deren Talu ve Serenay Sarıkaya’nın da içinde olduğu bir kaç güzeli bir arada toplayarak yep yeni bir proje oluşturmak istedi. Bu sayedede  Deren Talu’ya teklif sunan marka yetkilileri, “Serenay’ın olduğu yerde ben yokum” cevabını aldı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Talu, Annesi İçin Teklifi Geri Çevirdi..

Şarkıcı Defne Samyeli ile komedyen Cem Yılmaz’ın ilişkileri evlilik yolunda ilerlerken birliktelikleri ani bir kararla noktalanmıştı. İlişkisi biten Cem Yılmaz, kısa sürede sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlayıverdi. Bu acı haberi öğrendikten sonra zor günler geçiren Defne Samyeli konu hakkınde yaptığı bir açıklamada “Konduramamıştım” ifadesiyle haftalarca konuşulmuştu. Kızı Deren Talu’nun da bu projede yer almamasının sebebi olarak ise annesi gösterilmişti.

Serenay Sarıkaya Leopar Bikinisiyle Sosyal Medyayı Salladı!

Deren Talu’dan Bikinili Poz

Ramazan ayında verdiği cesur pozlarla olay olan Talu’ya tepki yağdı. Deren Talu‘nun tatilde verdiği bikinili pozlar sosyal medya tepkiyle karşılandı. 24 yaşındaki Deren Talu’nun Ramazan Ayı’nda verdiği pozlar tartışma yarattı. Sosyal medya kullanıcıları, Talu’nun fotoğraflarının altına “Ramazan Ayı’nda böyle pozlar verilmez”, “Ramazan size uğramamış” ve “Ramazan Ayı’nda böye paylaşımlar çok ayıp” şeklinde çok sayıda eleştiri içeren yorumlarda bulundu.

Deren Talu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler