Ana SayfaDedikoduDeren Talu' dan Çarpıcı Paylaşım 

İlgili Postlar

Deren Talu’ dan Çarpıcı Paylaşım 

Deren Talu’ dan Çarpıcı Paylaşım

Defen Samye ‘linin manken ve güzel kızı Deren, oynamış olduğu bir banka reklamı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıstı.

Eğitim hayatını yurt dışında sürdüren Deren Talu ünlü bir giyim firması için verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü giyim markası için vermiş olduğu pozler sonrasında bir banka reklamında boy göstererek adını geniş kitlelere duyurdu.

21 yaşında güzelliği ile dikkalaeri üzerine çeken Deren Talu, dönem dönem yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Katıldığı davetlerde çekilmiş kareleri ya da annesi ve kardeşiyle birlikte çekilmiş bir selfieyi hesabından paylaşan Talu son paylaşımıyla yine kendisinden söz ettireceğe benziyor.

Şahsi sosyal medya hesabından takipçileriyle üç fotoğraf birden paylaşan Deren Talu, mini şortu ve göbeğini açıkta bırakan gömleğiyle son derece çekici bir görüntü verdi.

 

 

Fotoğraflarını yoruma açık bir şekilde paylaşan Deren Talu özellikle uzun bacaklarıyla ilgili çok sayıda yorum aldı. Talu’nun esprili takipçileri onun neredeyse tamamen bacak olarak doğduğu şeklinde yorumlarda bulundu. Her fırsatta güzelliğini ve fit fiziğini takpçileriyle paylaşmaktan çekinmeyen genç güzel bu konu da ne kadar kendine güvendiğini açıkça ortaya koyuyor.

Daha önce yapmış olduğu röportajlarda her fırsatta oyunculuk yapmak istediğini dile getiren ve bu konu da eğitim alması gerektiğini düşünen genç güzel Deren Talu, ünlü yapımcı ve reklamcılarında radarına gireceğe benziyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler