Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki 'nin Özel Günleri

İlgili Postlar

Aleyna Tilki ‘nin Özel Günleri

Aleyna Tilki ‘nin özel günleri

Son dönemin parlayan pop sanatçısı 17 yaşındaki genç yıldız Aleyn Tilki,yine yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü.Sadece şarkılarıyla değil yaşam tarzıyla da bir yıldız adayı oldugu her fırsatta gösteren ünlü şarkıcı kendine dair yeni açıklamalarıyla gündeme geldi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz günlerde gazetecilerle bir araya gelen genç yıldız yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi ; “Şöhret hayatımda hiçbir şeyi değiştirmedi. Çünkü zaten okulun en ünlü kızıydım. Büyüdüm, ülkenin en ünlüsü oldum. Tek derdim; dünya starı olmak.” Açıklamalarına dikkat çekici şekilde devam eden genç yıldız sözlerine “Kendimi çok beğeniyorum. Bazen kendimi izleme günleri yapıyorum. Karakteristik bir güzelliğim var, farklıyım. Kendi kendimle yarışıyorum.” Diyerek devam etti.

 

 

Son dönem de yıldız şarkıcı aynı zamanda yaşadığı aşk hayatıyla da gündeme gelmişti.Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe – Feyenoord  maçından sonra bir arada görüntülenen ikiliye gazeteciler aralarında geçen aşk dedikodularını sormuştu.yıldız şarkıcı “Biz sürekli görüşüyoruz. Youtube ’da 2016 ’nın en çok tıklanan klip olduk. Onu kutladık, mutluyuz” şeklinde konuşmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler