Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki’ den Gergin Konser

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’ den Gergin Konser

Aleyna Tilki’ den Gergin Konser

Ünlü ve genç şarkıcı Aleyna Tilki hayranları ile kendisinin arasına güvenliğin girmesini istemedi.

Geçtiğimiz günlerde Edirne’nin İpsala ilçesinde konser veren genç popçu Aleyna Tilki, hayranları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.Tilki, protokol için ayrılan bölüm nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahne önüne davet etti.

Geçtiğimiz günlerde sahneyi terk eden tecrübeli star Sertab Erener’ de, protokol için ayrılan bölümün geniş olması nedeniyle kendisini yakından izleyemeyen seyircilerini sahneye davet etmiş ve konserde gerginlik çıkmıştı.Aynı şekilde bu olumsuz durumla karşılaşan genç popçu Aleyna Tilki, sahneye uzak kalan izleyicilerini sahne önüne çağırınca olanlar oldu. Tilki’ nin hayranları bir anda sahneye koşmaya başlayınca zabıta ekipleri, Tilki’ nin hayranlarını sahneye çıkmasını engelledi.

 

Aleyna Tilki, konser esnasında vermiş olduğu ara ile kendisi için önemli olan  ‘O sen olsan bari’, şarkısının başarısı için “Dünya listesinde beşinci sıraya bir şarkı yükseldi. Bence artık ismini bilmeyen yoktur. Ben bu şarkıyı yazarken dedim ki, ‘Bu şarkı bence tutmaz.’ Dedim ki, ‘Batı ne yapıyor. Onları takip edeyim de onlara göre bir şey yapayım. Farklı bir şey olsun dedim’ diyorum birde. ‘Bu ülke farklı şeyi kaldırmaz ki, dinlemez ki. Bir ihtimal var. Gençler farklı şarkı bekliyor.’ dedim. Derken kimseyi dinlemedim. Risk almayı tercih ettim. Ve rekor kırdım” dedi.

Genç şarkıcı bu başarısı sürmeye devam edeceğe benziyor…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler