Ana SayfaÜnlülerDeniz Sezonu Bitti Derken Özge Borak Bikinili Yakalandı

İlgili Postlar

Deniz Sezonu Bitti Derken Özge Borak Bikinili Yakalandı

Herkes deniz sezonunun  bittiğini düşünüp kış aylarına hazırlık yaparken Özge Borak Bodrum’da deniz keyfi yaptı! Deniz keyfi yapan Özge Borak bikinili yakalandı.

Özge Borak Kimdir?

Özge Borak Bikinili Yakalandı

Her yıl Kasım ayında deniz girme hobisi olan güzel oyuncu Özge Borak çok keyif aldığı bu anları aktif kullandığı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Kasım aylarında yakaladığı 3 – 4 günlük kısa süreli güneşli günleri fırsata çeviren başarılı oyuncu Özge Borak Bodrum’da denize girip bikinisiyle poz vermeyi ihmal etmedi.

Özge Borak ve babasının dansı geceye damga vurdu!

İşte Özge Borak’ın O Paylaşımı

Başarılı ve güzel oyuncu Özge Borak kasım ayında nadir rastlanılan güneşli günleri atlamayarak Bodrum kaçamağı yaptı. Bikinisiyle denize girdiği anların fotoğrafını paylaşan Özge Borak fotoğrafının altına bu açıklamayı ekledi:

“Şu fotoğraf şurada dursun. Dün ve bugün tarihe geçsin, ilk defa kasım ayında denize girdim. Hatta siz yarını da yazın tarihe, kesin yarın da girerim ben. Vallahi nispet değil, ama çok güzel arkadaş. Size de dilerim ya da icazet verin sizin için de dalıp, çıkayım.

Demem o ki, bitti, daha olmaz dediğiniz her noktada böyle şahane sürprizleriniz olsun. Tıpkı benim “deniz sezonu da bitti” diye üzülürken, birden bir cup…”

Özge Borak Bikinili
Özge Borak Bikinili

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler