Ana SayfaDedikoduDeniz Seki: Z Kuşağını Yakalamaya Çalışıyoruz

İlgili Postlar

Deniz Seki: Z Kuşağını Yakalamaya Çalışıyoruz

Şarkıcının hayranları İstanbul’daki yoğun kar yağışına rağmen mekânı saatler öncesinden doldurdu. Konserde seyircilerle konuşan Deniz Seki “Z kuşağını yaklamaya çalışıyoruz” dedi. İşte o açıklamalar;

Deniz Seki Alay Konusu Oldu

Yaşadığı zor günler gibi kilolarını da geride bırakan, adeta küllerinden doğan Deniz Seki değişimiyle büyük beğeni topluyor. Fazla kilolarından kurtulan ve 36 bedene kadar düşen şarkıcı Deniz Seki, yeni haliyle sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunuyor ve takipçilerinin yakaladığı photoshop hatalarıyla ve uyguladığı filtrelerle gündeme geliyor.

Deniz Seki kimdir?

Son olarak aynanın önünde çekilen fotoğrafını 858 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından “Yeni hafta, yeni umutlar… Ayın son gününden, son soğuk havalarla vedalaşıp, bahara merhaba dediğimiz yeni bir günden herkese selam olsun” notuyla paylaşan Seki, yine filtre kullandığı iddialarıyla gündeme geldi.

Takipçileri, kısa sürede 3 bine yakın beğeni alan ünlü şarkıcının paylaşımına, “Çok mu filtreliyiz?” ve “Ergenlik çağın mı?” gibi yorumlar yaptı. Deniz Seki, bu yorumlar karşısında bir cevap vermemeyi tercih etti.

Deniz Seki: Z Kuşağını Yakalamaya Çalışıyoruz

Şarkıcının hayranları İstanbul’daki yoğun kar yağışına rağmen mekânı saatler öncesinden doldurdu.

Melek Mosso ve Deniz Seki Birbirine Girdi!

Seki, “Böyle bir günde, bu karda, soğukta bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Böylesine yeni mekânlar biz sanatçılar için çok değerli ve kıymetli. Bizler de Z kuşağını yakalamaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Seyirciler arasındaki Coşkun Sabah, gecenin ilerleyen saatlerinde şarkıcının daveti üzerine sahneye çıktı. “Hatıram Olsun” şarkısını birlikte seslendiren ikili, ayakta alkışlandı. Seki, ardından sevilen şarkılarını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler