Ana SayfaDedikoduDeniz Seki Adriana Lima'ya Sıkı Sıkı Sarıldı

İlgili Postlar

Deniz Seki Adriana Lima’ya Sıkı Sıkı Sarıldı

Deniz Seki Adriana Lima’ya Sıkı Sıkı Sarıldı

Bodrum’da tatil yapan Brezilyalı ünlü manken Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara, gittikleri balık restoranında Deniz Seki ve nişanlısı ile karşılaştı. Birbirlerini gören Lima ve Seki, sıkı sıkıya birbirine sarıldı.  Zor günlerini atlatan Deniz Seki hayata adapte olmaya çalışıyor. Deniz Seki ve nişanlısı Faruk Salman Bodrum’da tatilde.

Çiftin Yanına Gidip Tebrik Etti

Balık restoranında nişanlısı Faruk Salman ile sohbet edip yemek yiyen Deniz Seki, Adriana Lima ve Metin Hara’nın geldiğini fark edince çiftin yanına gidip mutluluklar diledi. Deniz Seki, Faruk Salman, Lima ve Metin Hara birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Deniz Seki ile Adriana Lima’nın sarmaş dolaş olması dikkat çekti.

Restoran çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seki, “Metin, çok sevdiğim bir arkadaşım. Böyle bir mutluluğu tebrik etmek istedim, onu görünce yanaklarından öpmek istedim. Aşk bu, reklam olduğuna inanmıyorum. Hiç öyle gözükmüyor arkadaşlar, aşk şarkıları yazan biri olarak reklam aşkı olduğuna inanmıyorum” dedi. Seki daha sonra nişanlısı ile restorandan ayrılırken Lima ve Hara’nın yemeğe devam ettikleri görüldü.

Deniz Seki Adriana Lima'ya Sıkı Sıkı Sarıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler