Ana SayfaÜnlülerDünya Güzellerim Maceraya Devam Ediyor

İlgili Postlar

Dünya Güzellerim Maceraya Devam Ediyor

Show TV’de yayınlanmaya başlayan Dünya Güzellerim, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 4. bölümü ile ekranlara gelen ve Türkiye’de en çok konuşulan programlardan birisi olmayı başaran Dünya Güzellerim, 5. bölümü ile Show Tv’de olacak.

Dünya Güzellerim Yeni Bölüm Fragmanı Paylaşıldı

Yayınlanan bölümler sonrasında 5. bölüm fragmanı da paylaşılan Dünya Güzellerim’de yaşanacak olaylar hakkında detaylar paylaşıldı. Yayınlanacak yeni bölümde alışveriş gezisine çıkacak Bülent Ersoy, Hindistan sokaklarında pahalı tercihlerde bulunacak. Bülent Ersoy ile Banu Alkan arasında yaşanacak tartışma ise yeni bölüme damga vuracak anlardan olacak.

Dünya Güzellerim 5. Bölüm fragmanı şöyle;

Dünya Güzellerim Son Bölümde Neler Olmuştu?

Son bölümde, Dünya Güzellerim’de özellikle keçi ve tavuklarla dolu bir otobüste, 4 ismin yaşayacakları ekranlara getirilmişti. Bülent Ersoy ilk olarak Tac Mahal’i ziyaret etti. Burada oldukça yoğun duygular yaşayan Bülent Ersoy, yapı hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Banu Alkan ve Burcu Esmersoy ise rikşa turu yaptı. Özelikle çok yoğun olan trafikte zorlu anlar yaşayan iki güzelin, bu yaşadıkları da Dünya Güzellerim dahilinde ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde en çok dikkat çeken ise Diva Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman’ın otel odasında sucuk yapması oldu. Sucuk yapmak için ocak bulamayan ve alternatifler arayan ünlü isimler, ütüden yardım aldı ve ütü üstünde sucuk yaptı.

Bülent Ersoy Ütü Üzerinde Sucuk Pişirdi

Dünya Güzellerim’in yeni bölümü 19 Temmuz Çarşamba akşamı Show TV’de ekranlara gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler