Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı 3 Adam’ın yayın hayatına son verdi.

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı 3 Adam’ın yayın hayatına son verdi.

BKM çıkışlı üç yakın arkadaş, Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’ın üçlüsünün sunduğu “3 Adam” programı Acun Ilıcalı’nın talimatıyla yeni sezonda yayınlanmayacak. İşte Üç Adam ile ilgili detaylar haberimizin devamında…

TV8 ekranlarının sevilen ve geniş kitlelere hitap eden programı”3 Adam”’ın sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın sunumuyla ekrana gelen programı hakkında duyanları şoke edecek sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Bu gerekçeyle de gündemde programın yayın hayatına devam etmeyeceği konuşuluyor.

 Mesut Yar yazdı

Ulusal bir gazetede yazan Mesut Yar bu hafta yazdığı köşesinde çok konuşulacak konuya parmak bastı.  TV8’in kış dönemi için sıkı bir hazırlık içinde olduğuna ve rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam edeceğini dile getiren  Mesut Yar;  Yazısında Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın programı “Üç Adam” yeni sezonda yayınlanmayacağını gündeme getirdi. 3 Adam izleyicileri bu kötü haber karşısında açıklama bekliyor. Üçlüden şuan için yazılı ve görsel açıklama henüz gelmedi.

Okuyanları hayrete düşüren yazı 

İşte Mesut Yar’ın yazısındaki 3 Adam programıyla ve Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’la ilgili kısım: “Yetenek Sizsiniz jürisinde Hülya Avşar, O Ses Türkiye jürisinde de Yıldız Tilbe olacaksa; yani çıkan haberler balon filan değilse, bu kış da çok eğleneceğimizin garanti olduğunu not düşüyorum…  Yaz uykusuna yatan TV8’in kış döneminde rakipleri için yine kâbus olacağını düşünüyorum. Bir eksikle; Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın programı Üç Adam artık yayınlanmayacak. Not düşüle!” yazdı.

3 Adam’ın akıbeti hakkında açıklama bekleniyor

Mesut Yar’ın köşesinde yazdığı çarpıcı açıklamaları okuyanlarda dalga dalga hayret yaratan bu yazı hakkında küçüklüklerinden beri çok yakın arkadaş olan “3 Adam” isimli gece sunulan talk show programı sunucuları, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak üçlüsü herhangi bir açıklama yapmadı. Konu hakkında yapılacak açıklama seyirci açısından merak konusu. Sosyal platformdan bu konu hakkında yazan hayranlarına herhangi bir dönüşte bulunmayan üçlüden artık bir açıklama bekleniyor. Acun Ilıcalı’nın da konuyu bizzat gündeme getirmediği gibi “3 Adam” programının yayından kalkacağına dair işaretler veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler