Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya’ya Açılan Tazminat Davası Kararı Gündem oldu!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya’ya Açılan Tazminat Davası Kararı Gündem oldu!

2016 senesinde Deniz Akkaya canlı yayında, Güney Kapani’ye “Kızının sevgilisiyle birlikte oldun mu?” sorusunu sorması ortalığı karıştırmıştı. Tuğbe Özerk annesine böyle bir soru yöneltilmesi karşısında olayı mahkemeye taşıyacağını belirtmiş ve ikili dava sürecine girmişti. Ancak bu olayda Özerk’in Deniz Akkaya’ya tazminat talebi reddedilmişti. Deniz Akkaya’ya Açılan Tazminat Davası Kararı Gündem oldu!

Tuğba Özerk’in Annesi Deniz Akkaya’dan Şikayetçi Oldu!

Şarkıcı Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapani, Deniz Akkaya’ya açtığı tazminat davasını kazandı. Kapani, televizyon programında, ‘Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?’ sorusunu soran Akkaya hakkında şikayette bulunmuştu.

Tuğba Özerk Kimdir?

Deniz Akkaya O Davayı Kaybetti!

2016 senesinde Tuğba Özerk ve Deniz Akkaya arasında bir tartışma gündeme gelmişti. Tazminat için mahkemeye taşınan bu olayda Tuğba Ünsal haksız bulunmuş ve olay kapanmıştı. Geçtiğimiz gün ikili arasında yeniden yaşanan gerginliğe karşı Deniz Akkaya: “Tuğba Özerk’e Acıyorum” açıklaması yapmıştı.

Deniz Akkaya Kimdir?

Şarkıcı Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapani, Deniz Akkaya’ya açtığı tazminat davasını kazandı. Kapani, televizyon programında, ‘Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?’ sorusunu soran Akkaya hakkında şikayette bulunmuştu.

Eski manken Deniz Akkaya, 5 yıl önce sunduğu bir programda Tuğba Özerk’in annesi Günay Kapani’yi telefonla canlı yayına bağlamış, ikili arasında geçen konuşmada Deniz Akkaya, Kapani’ye “Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?” diye şok bir soru sormuştu. Deniz Akkaya’nın bu sorusu magazin programları ve haberlerinde günlerce tartışma konusu olmuş, Günay Kapani İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe vererek, Deniz Akkaya’dan şikayetçi olmuş ve ardından tazminat davası açılmıştı.

"<yoastmark

Deniz Akkaya’ya Açılan Tazminat Davası Kararı Gündem oldu

Geçtiğimiz senelerde olay karşısında Deniz Akkaya, Özerk’in defalarca dava açıp kazanamadığını söyledi. Yorumun avukata intikal ettiğini ve Özerk’in mahkeme karşısına çıkacağını belirten Deniz Akkaya “Dava da açmıyorum parası kalmadı artık acıyorum.” sözleri ise olayı iyice kızıştırmıştı.

O günden bugüne dek süren davanın son celsesi bugün görüldü. Davaya Günay Kapani yerine avukatı Türker Candan katıldı.

Akkaya’nın avukatı , “Müvekkilim basın özgürlüğü çerçevesinde soru sormuştur” diyerek savunmasını gerçekleştirdi. Mahkeme Deniz Akkaya’yı suçlu bularak, yasal faiziyle birlikte Deniz Akkaya’nın 8 bin TL tazminat ödemesine hükmederek davayı sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler