Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'nın İsyanı Gündem Oldu!

İlgili Postlar

Demet Akalın’nın İsyanı Gündem Oldu!

Geçtiğimiz aylarda İbo Show’a konuk olan Demet Akalın gelen bir sanatçının tuvaletini pislettiğini söyleyince ortalık karışmıştı. ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucusu Bircan Bali ise o ismin türkücü Zara olduğunu öne sürmüştü. Bali’nin söz konusu iddiasının ardından sessizliğini bozan Demet Akalın’dan tuvalet açıklaması gelmişti. Demet Akalın’nın İsyanı Gündem Oldu!

Demet Akalın’ın Eski Halini Görenler Tanımakta Zorlandı…

Şimdiler de İse ünlü şarkıcı Demet Akalın, metrodaki kalabalığın fotoğrafını paylaştı. Akalın, “Söylenecek çok şey var” demiştir.

Instagram hesabını aktif kullanan şarkıcı Demet Akalın, toplu taşıma araçlarının kalabalık olup, restoran ve kafelerin kapanmasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın: Günah keçisi restoranlar mı?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, metrodaki kalabalığın fotoğrafını paylaştı. Akalın, “Söylenecek çok şey var… Metrolar, otobüsler, uçaklar hınca hınç… Nereye kadar devam edecek? Ee sonsuza kadar ‘bakacağız mı?’ diyeceksiniz. Günah keçisi restoranlar… Yazık!” dedi.

Instagram hesabını aktif kullanan şarkıcı Demet Akalın, toplu taşıma araçlarının kalabalık olup, restoran ve kafelerin kapanmasıyla ilgili paylaşımda bulundu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler