Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya "Tom Cruise'la Aynı İğneyi Yaptırıyoruz"

İlgili Postlar

Deniz Akkaya “Tom Cruise’la Aynı İğneyi Yaptırıyoruz”

Manken ve sunucu Deniz Akkaya, katıldığı bir programda, Hayatına ve güzelliğine dair açıklamalar yaparken aynı zamanda Hülya Avşar ve Gülben Ergen’i de topa tuttu. Detaylar Haberimizde..

Deniz Akkaya isyan etti: Kafası bel altındaki amcalar!

“Selülit Dağı Kadınlarsınız”

Beyaz TV’de yayınlanan “Mertçe Sohbetler”in bu haftaki konuğu ünlü model ve sunucu Deniz Akkaya’ydı. Magazin gündemine damga vuracak bir sohbet yapan Deniz Akkaya zehir zemberek açıklamalar yaptı. Deniz Akkaya: ”1990 öncesi ünlü olan kadınların yaptıkları açıklamalarla kendilerini düşürdükleri durumu çok komik buluyorum ”Biri ‘Bana aşık olmak çok çekici’ der, biri ‘Ben en güzel kadınım’ der; Siz 1 metre 20 cm boyunda selülit dağı kadınlarsınız. Defne Samyeline bakın siz o kadının yanında güzellikten bahsedebilir misiniz? Bunlar böyle bir iki tane amip gibi artık bu ülkeden gitsinler ve yok olsunlar.’ ‘diyerek magazin gündemini değiştirecek açıklamalar yaptı.

Deniz Akkaya Kimdir ?

 “Efe Bey’in kızını 5 senedir bir kez bile görmedi”

Programda ayrıca, eski eşi Efe Önbilgin’in çok kötü bir baba olduğunu açıklayan Deniz Akkaya, Efe Önbilgin’in kızı Ayşe’ye yüklü miktarda nafaka borcu bulunduğunu fakat asıl önemlisi Efe Bey’in kızını 5 senedir bir kez bile görmediğini söyledi.

deniz akkaya Efe Önbilgin ile ilgili görsel sonucu

“Tom Cruise’la Aynı İğneyi Yaptırıyoruz”

Yaptığı spor dışında sağlığını ve fiziğini korumak için çok para ödediğini söyleyen Deniz Akkaya, her ay hacamat ve ozon tedavisi yaptırdığını belirtti. Hollywood ünlü yıldızı Tom Cruise ile aynı ”Growth” (Büyüme Hormonu’)iğnesini yaptırdığını söyleyen Deniz Akkaya, bu iğne tedavisinin ayrıca çok etkili olduğununda altını çizdi.

Tom Cruise deniz akkaya ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler