Ana SayfaÜnlülerYasmin Erbil, Hangi Şarkıcının Eski Nişanlısını Kaptı!

İlgili Postlar

Yasmin Erbil, Hangi Şarkıcının Eski Nişanlısını Kaptı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in bir dönem şarkıcı Merve Özbey ile nişanlı olan gayrimenkul danışmanı Murat Binici’yle yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. Detaylar Haberimizde..

Yasmin Erbil, babasını dinlemedi! Bu defa jakuzide poz verdi

Birkaç hafta önce Yakınlaştılar.

Sosyal medya hesabı Instagram’da iddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in yeni bir aşka yelken açtığı ve kendinden tam 9 yaş büyük ve tanınan bir sima ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Yasmin Erbil’in gayrimenkul danışmanı Murat Binici’yle yeni bir ilişkiye başladığı konuşulanlar arasında. Bu yıl şubat ayında tanışan çiftin, birkaç hafta önce Emirgan’da düzenlenen partide tanıştığı ve yakınlaştığı öğrenildi. Murat Binici, şarkıcı Merve Özbey’in eski nişanlısı olarak tanınıyor. Popçu Merve Özbey ile işadamı Murat Binici 2,5 yıllık beraberliklerini evlenecekleri konuşulurken sürpriz kararla bitirmişti.

Yasmin Erbil ile Murat Binici aşk mı yaşıyor? - <a href=Magazin haberleri” width=”640″ height=”423″ />

Evinden de Taşınmıştı.

Yasmin Erbil, annesiyle birlikte yaşadığı İstinye’deki Komşularının arasında Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, Oğulcan Engin ve Asena Atalay geldiği biliyor.

Mehmet Ali Erbil Kimdir ?

Mehmet Ali Erbil Bu sefer Ne Diyecek ?

Yaşantısı ve paylaştığı fotoğraflar sebebi ile sık sık babasından uyarılan, bir dönemde gündemden uzak kalması için yurt dışına gönderdiği kız Yasmin Erbil’in, kendinden 9 yaş büyük bir isim ile aşk yaşadığı haberlerine babası Mehmet Ali Erbil’in nasıl tepki göstereceği ise merak konusu oldu.

murat binici

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler