Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya evinin kapılarını açtı

İlgili Postlar

Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı

Kızı ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını açan Deniz Akkaya, hayatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mankenlik ve sunuculuk yapan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte yaşadığı müstakil evin kapılarını sevenleri için açtı. Uzun bir dönem podyumların en önemli isimlerinden birisi olan Deniz Akkaya, daha sonrasında televizyon projelerine daha fazla ağırlık vermişti. Çeşitli programlarda sunucu olarak karşımıza çıkan ünlü model son olarak Life Time’da yayınlanan bir projede sunucu olarak yenden ekranlara döndü.

Deniz Akkaya Gökmen Şeynova ile yeniden!

Hayatını anlattı

Hayatıyla ilgili önemli kesitleri aktaran Deniz Akkaya, 1997’de Best Model of Turkey yarışması birinciliğini alması ile birlikte hayatının çok farklı bir noktaya geldiğine değinirken hayatıyla ilgili aldığı yeni kararı da paylaştı.

Deniz Akkaya kimdir?

Deniz Akkaya “Mankenlik yapmayacağım”

Mankenlik noktasında önemli bir karar aldığını da söyleyen Deniz Akkaya, bundan sonraki süreçte çok büyük etkinlikler olmaması halinde modellik yapmayacağını ve televizyon alanında çalışmak istediğini söyledi.

250 metrekarelik bir villaya yaşayan Deniz Akkaya, evde Pati adını verdiği kedisiyle birlikte yaşıyor. Daha büyük evlerde oturduklarını da şimdiki evlerinin diğerlerine göre küçük olduğunu belirten Deniz Akkaya, “Daha önce yaşadığım evler de hep uzun süreli oldu. Ama hepsi gereğinden fazla büyüktü, artık sıkılmıştım bu durumdan. Burası tam aradığım ebatta, bizim çekirdek ailemize uygun ve sıcak bir evdi. İçinde tadilat yapmamı gerektiren durumlar olmaması da cabasıydı.” dedi.

Tadilat işlerin de sıkıldığını söyleyen, yeni villasında tanıdıklarının yardımı ile bu aşamaları daha hızlı bir şekilde atlattıklarını ve şu anda ortaya çıkan çalışmadan dolayı da memnun olduğunu belirtti.

“Yalın ve huzurlu bir ev hayal ettim”

Sade ve huzurlu bir ev hayal ettiğini, bu nedenle de çalışmaların bu yönde yapılmasını istediğini söyleyen Deniz Akkaya, ortaya içine sinen bir çalışmanın çıkmasından dolayı da memnun kalmış durumda. Tanınmış ünlü mimarların eserlerine de evinde yer veren model, bu konuda bazı mağazaları özellikle tercih ettiğini de belirtti.

Yaz döneminde çalışacak

”Ekip arkadaşlarımla bu yaz çalışma kararı aldık. Yani bu yaz tatil planlarımı ertelemiş durumdayım” diyerek yaz dönemindeki planlarını da aktaran Deniz Akkaya’nın dikkat çeken villasından bazı kareler ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler