Ana SayfaDedikoduDemet Şener'den, "Neredeyse donsuz poz verecek" diyen eski Türkiye güzeline sert yanıt!

İlgili Postlar

Demet Şener’den, “Neredeyse donsuz poz verecek” diyen eski Türkiye güzeline sert yanıt!

Sosyal medyadan paylaştığı bikinili fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutan 1975 Türkiye 2. Güzeli Manolya Onur’a sert bir dille yanıt veren Demet Şener, “Bana ahlakı öğretecek son insanlardan biri” dedi. İşte detaylar…

Demet Şener’den Manolya Onur’a sert yanıt

Eşi ve iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay ile boşanma aşamasında olan Demet Şener, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozuna ağır eleştirilerde bulunan 1975 Türkiye 2. Güzeli Manolya Onur’a yanıt verdi.

Annem yaşında kadın, gündeme gelmeye çalışıyor

Eski Türkiye güzeli Manolya Onur’un genç bir sevgili edindiğini ve miras kavgası yaşadığını hatırlatan Demet Şener, “Annem yaşında kadın, gündeme gelmek için çabalıyor” dedi.

İşte Demet Şener’in bikinili pozu için “Neredeyse donsuz poz verecek” şeklinde eleştiri yapan Manolya Onur’a verdiği dikkat çeken o yanıt:

Kavga olması için benim cevap vermem gerekir onun tarzıyla…Ne güzel tam istediği oldu aslında, gündeme geldi…Tam annemle aynı yaşlarda… Benimle de aynı yaşta olan bir sevgilisi mi kocası mı, biri var hayatında… Bana ahlakı öğretecek son insanlardan biri. Benim boşanmamla gündeme geldiğimi yazmış! E normal ünlü bir insanım ve yaşadığım olaylar da konuşulacak cinsten. İnsanlar kendine bakmadan ne de güzel konuşuyorlar geniş geniş! Umarım hanımefendi yaya yaya söylediği; ‘Ben o kadına mı bırakacağım?’ dediği mirasa da kavuşur da belki daha farklı, vatana, millete hayırlı bir şeyler yaparak gündeme gelir….

Demet Şener kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler