Ana SayfaDedikoduDemet Akalın ikinci kez hamile mi?

İlgili Postlar

Demet Akalın ikinci kez hamile mi?

Son günlerde eşi Okan Kurt ile boşanacakları yönünde haberler ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Demet Akalın hamile mi? Seren Serengil’in, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımına düştüğü not Demet Akalın’ın hamile olduğu dedikodularının çıkmasına neden oldu. Demet Akalın ikinci bebeğine hamile mi? Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz hafta eşi Okan Kurt’a ait olduğu iddia edilen borçlar nedeni ile haciz şoku yaşamıştı. Sıkıntılı bir dönem geçiren Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’tan boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Akalın ve Kurt çift, boşanma dedikodularının asılsız olduğunu ifade etmiş ve iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Demet Akalın hamile mi?

Demet Akalın, önceki gün sahneye çıkmadan önce çektiği bir fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Akalın’ın bu paylaşımının altına Seren Serengil’in yaptığı yorum dikkat çekti. Serengil, Akalın’ın fotoğrafının altına “Ay sen bir güzelleştin ya hamile misin nesin?” şeklinde yorum yaptı. Seren Serengil’in yorumunun ardından, Demet Akalın’a çok sayıda tebrik mesajı atıldı.

Demet Akalın kimdir?

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler