Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun öpüştüğü kadın öz yeğeni çıktı!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun öpüştüğü kadın öz yeğeni çıktı!

Murat Başoğlu’nun teknede öpüştüğü kadını gerçekte kim olduğu ortaya çıktı. Başoğlu’nun “Yabancı bir kadın, tanımıyorum” dediği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddiaları kesinlik kazandı. Tüm Türkiye’yi şoke eden olayın detayları haberimizde…

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz ay Bodrum’da bir teknede bir kadınla öpüşürken basın mensuplarının objektiflerine yakalanmıştı. İlk başlarda basit bir aldatma olayı görünen olayın detaylar ortaya çıkmaya başladıkça herkesi şoke eden gerçekler gün yüzüne çıktı.

İddiaları reddetmişti

Çekilen fotoğrafların aldatma olarak yayınlanmasının ardından Murat Başoğlu’nun öpüştüğü kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu söylenmişti. Ancak, Başoğlu yaptığı açıklamada “Öpüştüğüm kadını tanımıyorum. Bir anlık hataydı. Kadının adı Olga. Büyük bir hata yaptım ve bedelini ödüyorum.” şeklinde konuşmuştu. Ünlü sunucunun bu açıklamaları kısa süreli şaşkınlık yaratmıştı.

İddiaların aksini kanıtlayamadı

Murat Başoğlu, ayyuka çıkan iddialar sonrasında “Açıklama yapacağım, hukuksal mücadeleye girişeceğim, yayın yasağı getireceğim.” diye konuşmuştu. Ancak, iddiaların aksini kanıtlayacak bir girişimde bulunmadı.

Aldatılan eş Selçuk Kabadayı sessiz kalmıştı

Murat Başoğlu’nun öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı’nın olay ve iddialar karşısında sessiz kalması da dikkat çekmişti.

Murat Başoğlu’nun eşini aldattığı kadın öz yeğeni çıktı

Açıklamaların ardından Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı ve Murat Başoğlu’nun aldatılan eşi Hande Bermek’in avukatlarından bir açıklama geldi. Avukat Handan Yazıcıoğlu, haftalardır gündemde olan ensest ilişki iddialarına son noktayı koyarak ”Burcu Başoğlu Kabadayı, Murat Başoğlu’nun öz ağabeyinin kızıdır. Bunun altını çiziyorum. Kendisi özbeöz yeğenidir. Gazetelerde çıkan fotoğraflar dışında başka kanıtlarımız da var. Müvekkilim Selçuk Kabadayı maddi ve manevi tazminat olarak 1 Milyon TL talep ediyor. Bugün Anadolu Adliyesi’ne boşanma dilekçemizi sunduk. 6. Aile Mahkemesi Dosya Numarası: 2017/ 673’tür. Bu sürece yargı karar verecek. O yüzden şu an açıklama yapmak çok doğru değil. Tüm delillerimiz dosyamızda. İş yargıya intikal etmiştir.” diye açıklama yaptı.

Murat Başoğlu ne diyecek?

Şimdi tüm gözler ünlü sunucu Murat Başoğlu’na çevrildi. Öz yeğeni ile 15 yıllık eşi ve çocuğunun annesi Hande Bermek’i aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu’nun, yaşananlar karşısında ne açıklama yapacağı, kendisini nasıl savunacağı merak konusu oldu.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler