Ana SayfaÜnlülerDemet Şener İbrahim Kutluay ile Sınırlı Kalmadı!

İlgili Postlar

Demet Şener İbrahim Kutluay ile Sınırlı Kalmadı!

Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin boşanma davası sürecinde, mahkeme kararını verse de Demet Şener, alınan kararı Yargıtay’a taşıdı! Kısa bir süre önce; Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin boşanma davası sonuçlanmıştı. Çok net deliller sunulmasına rağmen, mahkeme; “şiddetli geçimsizlikle” davayı sonuçlandırdı. Şener, olayın peşini bırakmayarak, avukatı tarafından mahkemeyi Yargıtay’a taşıdı.

Demet Şener, Edvina Sponza‘ya da Dava Açtı!

Sözcü’den aldığımız habere göre; Demet Şener, bu kez de “Zina ve aldatma, haysiyetsiz yaşam sürme” iddialarıyla dava açtı. Şener, “şiddetli geçimsizlik” sebebiyle, 19 Ocak 2018’de sonuçlanan dava ile eşinden boşanmış; mahkeme ise, Türkiye’nin şimdiye kadar gördüğü en yüksek tazminatını vermişti. Olayın arkasını bırakmayan Şener; bu kez de İbrahim Kutluay’ın yasak aşk yaşadığı ve kendisini mağdur duruma düşüren Edvina Sponza’ya hem maddi hem de manevi tazminat davası açtı.

Şener, Sponza Hakkındaki Tüm Delilleri Sunacak!

İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde, 6 Mart Salı günü saat 10.30’da görülecek dava dosyasında; Edvina Sponza’nın İbrahim Kutluay ile çekilmiş fotoğrafları, tüm mesajları, Şener’in evine Edvina Sponza’nın özel şoförüyle gönderdiği delilleri, bizzat mahkemeye sunulacağı öğrenildi.

Edvina Sponza, Mahkemenin Basına Kapalı Yapılmasını Talep Etti

Önümüzdeki salı günü, tüm delillerin sunulacağı ve şahitlerin dinleneceği dava için Edvina Sponza’nın; davanın basına kapalı yapılmasını mahkemeden talep ettiği ve olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Açtığı tüm davaları, şimdiye dek hiç kaçırmayan Şener’in, bu davaya da avukatı eşliğinde katılacağı bildirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler