Ana SayfaÜnlülerMüslüm Baba Kabri Başında Anıldı

İlgili Postlar

Müslüm Baba Kabri Başında Anıldı

Arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses, ölümünün 5’inci yılında eşi, arkadaşları ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı. Sanat camiasından pek çok ünlü simanın da yer aldığı anma töreninde usta sanatçının eşi Muhterem Nur, duygusal anlar yaşadı.

Kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden sanatçı Müslüm Gürses için ölümünün 5’inci yıldönümünde kabri başında anma düzenlendi.

Müslüm Gürses’i anmak için Zincirlikuyu Mezarlığı’na saatler öncesinden gelen hayranları dua ederken, sanatçı için kabri başında Kur’an-ı Kerim okundu.

Muhterem Nur: Mahşere Kadar Seveceğim

Aralarında sanatçıların ve Müslüm Gürses’e benzerliği ile dikkat çeken hayranlarının da yer aldığı kalabalık, uzun süre sanatçının kabri başından ayrılmadı.

Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, duygusal anlar yaşadığı anma gününde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Beş yıldır onun hasretiyle yaşıyorum. Yaşadığımız müddetçe bir beş yıl daha göreceğiz. Üzgünüm, en çok sevdiğim insanı kaybettim. Gelenler eksik olmasın. Sevenlerine, bizleri yalnız bırakmayanlara teşekkür ediyorum. Eşimi hiç yalnız bırakmadılar. Çok zor durumdayım, konuşamıyorum. İyi bir insandı, iyi bir eşti.

Burada bir sürü iyi insan var. Yeri dolmayacak bir insandı, halen yaşıyor. Kalbimin en derinlerinde yaşamaya devam edecek. Mahşere kadar onu sevmeye devam edeceğim.” Hayranlarının ve pek çok arkadaşının Gürses’e olan özlemini dile getirdiği anma gününde usta sanatçı için lokma dağıtıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler