Ana SayfaÜnlülerDemet Sağıroğlu: Amerika'da olsa kimse bunları yapamaz

İlgili Postlar

Demet Sağıroğlu: Amerika’da olsa kimse bunları yapamaz

1990’lı yılların efsane isimlerinden birisi olan Demet Sağıroğlu, yaptığı röportajda Türkiye’deki yaşananlarla Amerika’yı kıyasladı. İşte röportajdan önemli bölümler.

1990’lı yıllarda söylediği şarkılarla bir neslin en çok dinlediği isimlerden birisi olan Demet Sağıroğlu, müzik sektöründe yaşadığı olumsuzluk sonrasında sektöre kızarak Amerika’ya gitti. 5 yıl boyunca burada yaşamına devam eden ve Türkiye gündeminden uzaklaşan ünlü isim, Türkiye’ye döndükten sonra ülkeler arsında bir kıyaslama yaptı.

Demet Sağıroğlu Acun Ilıcalı’ya dava açtı!

Demet Sağıroğlu “Kolay kolay kimse kadına dokunamaz”

Demet Sağıroğlu yaptığı açıklamasında Amerika’da kimsenin kolay kolay bir kadının kılına dokunamayacağını söylerken, Türkiye’de tam ters bir durum olduğuna vuru yaptı. “Bir kadın olarak Amerika’da yaşamak ile Türkiye’de yaşamak arasında büyük fark var. Amerika’da kimse kolay kolay bir kadının kılına zarar veremez. Kimse şiddet gören kadını şiddet uygulayanla uzlaştırmaya, “Kocandır yapar” diyerek arabulucuk yapmaya kalkmaz. Oradaki kadınlar kendilerini son derece güvende hissediyorlar.” Diyen Demet Sağıroğlu, Amerika’da kaldığı süre boyunca tanık olduğu durumları anlattı.

Demet Sağıroğlu kimdir?

“Magazini sevmiyorum”

Magazini çok fazla sevmediğini belirten ünlü sanatçı, magazin camiasından da hiçbir arkadaşının olmadığını belirtti.

2012’den beri piyasada yok!

En son albümünü 2012 yılında çıkaran ve aradan geçen 6 yıldan beri hiçbir yeni şarkı ya da albüm ile müzik piyasasında yer almayan Demet Sağıroğlu, 2012 sonrasında Türkiye’deki olaylar ile birlikte müzik alanında çok fazla etkin olmak istemediğini söyledi. “ABD’ye gitmeye karar verdim ve New York’a yerleştim.” diyerek 2012 sonrasında Amerika’da yaşamına devam ettiğini söyleyen Demet Sağıroğlu, müzik piyasasında da o dönemde çok tekrara düştüğünü ve hep aynı olduğunu belirtti.

Açık Çay ile dönüş yaptı

Sanatçı uzun bir aranın ardından Açık Çay adlı yeni parçası ile piyasaya giriş yaptı. Yeni parçası için klip çalışması da yapan Demet Sağıroğlu, yeni çalışması için “Klibimiz de çok keyifli oldu… Sanki biz bir ‘Açık Çay’ söyledik de tüm iyilikler, güzellikler etrafımıza toplandı.” dedi.

Demet Sağıroğlu New York’ta ne yaptı?

New York yıllarını da anlatan sanatçı, seramik, heykel gibi sanatlarla uğraştığını ve Demir Demirkan’ın Anatolian Rock grubuyla birlikte özel çalışmalar yaptığını söyledi.

“Amerika özgürlükler ülkesi”

Amerika ziyareti sonrasında Türkiye ile Amerika’yı karşılaştıran Demet Sağıroğlu, Amerika’nın denildiği gibi özgürlükler ülkesi olduğunu söyledi.  “Amerika özgürlükler ülkesi deniyor ya, gerçekten öyle. Kendini her konuda özgürce ifade edebiliyorsun. Şunu dersem başıma bir iş mi gelir, biri önümü mü keser diye düşünmek zorunda değilsin. Herkes kendi ifadesinden sorumlu. Kimse kimseye müdahale edemiyor. Mesela Trump’a küfür ediliyor sokakta. Ne küfürler… Ama günün sonunda kimse bu nedenle tutuklanmıyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler