Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir'den Pembe Top Projesi Hakkında Açıklama

İlgili Postlar

Demet Özdemir’den Pembe Top Projesi Hakkında Açıklama

Geçtiğimiz günlerde meme kanseri hakkında farkındalık yaratmak için düzenlenen bir projenin yüzü olduğu öğrenilen Demet Özdemir’den “Pembe Top” projesi hakkında açıklama geldi. İşte Demet Özdemir’in o açıklamaları;

Pempe Top Sahada Projesi Başlıyor

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi olan başarılı oyuncu Demet Özdemir, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek için düzenleniyor.

Pembe Top, 21 Ekim Perşembe akşamı Anadolu Efes Spor Kulübü ile Unıcs Kazan arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague maçında tekrar sahada olacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmanın saat 20.00’da başlayacağı aktarıldı.

Demet Özdemir: “Oğuzhan’ ı Seçin…”

Demet Özdemir’den Meme Kanseri İçin Farkındalık Atışı

Gönüllü olarak projeye destek veren güzel oyuncu Demet Özdemir şu açıklamayı yaptı;

“Pembe Top” ile objektif karşısına geçmişti. Projenin bir diğer destekçisi, usta fotoğrafçı Tamer Yılmaz’a poz veren Özdemir, “Böylesine önemli bir konuda farkındalık yaratılmasına destek olabildiğim için çok mutluyum, umarım daha fazla kadının sağlıkları için bir adım atmasına katkı sağlayabilirim” dedi. Meme kanserinde erken tanının hayat kurtardığını hatırlatan Özdemir, “Kadınlar belirli bir yaştan sonra meme muayenesi yaptırmalı. Benim başıma gelmez diye düşünerek kontrollerden kaçmamalıyız. Kendimize ve sevdiklerimize bunu hatırlatmamız çok önemli ancak bu şekilde meme kanserinden daha fazla kadının korunmasını sağlayabiliriz” açıklamasını yapmıştı.

Demet Özdemir’den Pembe Top Projesi Hakkında Açıklama

Geçtiğimiz gün Levent’te görüntülenen Demet Özdemir “Pembe Top” projesi hakkında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Samimi açıklamalar yapan Özdemir şu ifadeleri kullandı;

“Ben eskiden o salonlarda dans ediyordum şimdi hayırlı bir iş için bulunacağım. Kendimle gurur duyacağım bir gün olacak. Aslında bu konu hakkında pek bilgim yoktu ama bu sayede çok şey öğrendim. Kanser korkutucu geliyor ama erken tanı çok önemli. Onun için herkesin kontrol yaptırması gerekiyor. Yoğunluktan dolayı bazen unuttuğum oluyor ama bende elimden geldiğince kontrollerimi yaptırıyorum”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler