Ana SayfaÜnlülerSadakatsiz'in Sponsoru Lüks & Modern Mobilya Markası Lagu!

İlgili Postlar

Sadakatsiz’in Sponsoru Lüks & Modern Mobilya Markası Lagu!

Yaşam alanlarını ve çalışma alanlarını her zamankinden daha estetik ve konforlu bir hale getirebilmek için çalışmalarını sürdüren Lagu Shop, vazgeçilmez tasarımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Koltuk, kanepe, konsol, yemek masaları ve daha birçok farklı ürünü sunan ünlü marka aynı zamanda sponsorluk anlaşmalarıyla da adından sık sık söz ettirmeyi başarıyor.

Sadakatsız Dizisindeki Asya’nın Mobilyaları Lagu’dan

Sadakatsız dizisinde de yer alan Lagu Shop, Asya karakterinin evini süsleyen özel mobilyalarıyla öne çıkıyor. Sadakatsız Asya’nın koltukları ve Asya’nın salonundaki sehpa, kanepe gibi tasarımlarıyla dikkat çeken ünlü marka benzersiz tasarımlarını dizi sektörüne de taşıyor. 

Dottie L Kanepe, Hidden İkili Kanepe, Basic Yan Sehpa ve Natur Puf ürünleri Sadakatsiz dizisinde kullanılan Lagu Shop yeni nesil tasarım dokunuşları ile hayat verdiği mobilyalarıyla şıklığı ve estetiği tek bir çizgi içerisinde sunmaya devam ediyor. Lüks ve modern mobilya tasarımlarıyla ilgi gören ünlü marka, yenilikçi tasarım anlayışını benimsiyor. 

Dünyanın dört bir yanındaki satış temsilcileri aracılığıyla ulaşılabilen marka online ortamlarda da müşterilerine hizmet sunuyor. Her ortama özel ve canlı bir hava kazandırabilecek çözümler üreten Lagu Shop, özel yenilikler sunabilecek projeleriyle de sizlere ulaşıyor. Modern dekoratif stillere yeni bir bakış açısı getiren marka, özel teknikler ile el yapılımı üretilmiş ürünleri sunuyor. 

En zor ve özgün projelere dahi ürünlerinin boyutlarını, renklerini ve dokularını değiştirerek eşlik edebilen Lagu Shop, sponsorluk anlaşmalarını değerlendirirken de aynı adımları takip ediyor. Mobilyalara özel ve sanatsal bir dokunuş kazandıran marka, daha iyi ve daha keyifli vakit geçirilebilecek özel mekanlar tasarlarken sizleri asla yalnız bırakmıyor.

Modern ve Konforlu Lagu Tasarımları

Türkiye içindeki nakliye hizmetlerini profesyonel şekilde gerçekleştiren Lagu Shop, mobilya dışındaki dekorasyon ve diğer ufak boyutlu ürünlerin nakliye işlemleri için güvenilir ortaklarıyla beraber hareket ediyor. Yeni ve özgün tasarımlara sahip mobilya arıyorsanız sizler de Lagu Shop markasının ürünlerini inceleyebilirsiniz. 

 

Bütün dünyaya ürün satan Lagu Shop, olası aksiliklere bağlı gecikmelerin, Türkiye dışındaki müşterilerin üzerindeki olumsuz etkilerini engelleyebilmek için profesyonel çözümler geliştiriyor. Birbirinden özgün yapıdaki mobilyaları sizlerle bir araya getiren ve yeni nesil sponsorluk anlaşmalarıyla da dikkatleri üzerine çeken Lagu Shop, şıklığı ile göz kamaştıran ürünler sunuyor. 

 

Yaşam ve iş alanlarının her bir köşesini daha verimli kullanabilmenizi sağlayan marka, etkileyici dekorasyon stilleri için lüks ve dayanıklı mobilyalar üretiyor. Aksesuar seçimlerinde de destek alabileceğiniz marka sayesinde konforlu alanları tıpkı hayallerinizdeki gibi canlandırmaya başlayabilirsiniz. 

 

Salon, yemek odası, oturma odası, yatak odası, antre ve çalışma odası gibi farklı alanları dekore edebileceğiniz mobilyalar uzun kullanım ömürleri ve özgün yapılarıyla sizlere eşlik ediyor. Özgün tasarımlarıyla beğenileri toplayan Lagu Shop, minimalist detaylardan son derece gösterişli tasarımlara kadar birçok farklı mobilya ve aksesuarı sizlere sunuyor.

 

Modern dokunuşlar ışığında tasarlanan ürünler farklı stillere ve zevklere en iyi şekilde hitap ediyor. Yaşam ve iş alanlarınızı dekore ederken özgürce hareket edebilmenizi sağlayan ürünler son derece işlevsel yapılarıyla dikkat çekiyor. Bir mobilyadan çok daha fazlasını sunan sıra dışı görünüme sahip ürünler dekorasyon tarzınız ile kendinizi ifade edebilmenize destek veriyor. 

İşlevsel mobilya çeşitleri sunan marka, birçok farklı alanda değerlendirebileceğiniz özel seçeneklerle sizlere özel seçenekler sunuyor. Her biri birbirinden özel tasarım hatlarıyla ilgi gören mobilyaları incelemek ve ihtiyaçlarınıza uygun seçenekleri satın almak isterseniz https://www.lagu.shop/ adresine göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler