Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kameralara Yakalandı

İlgili Postlar

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kameralara Yakalandı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kameralara yakalandı. 29’uncu yaş gününü kutlayan Demet Özdemir, önceki akşam sevgilisi Oğuzhan Koç’la birlikte Tarabya sahilinde ilk kez görüntülendi. İşte ünlü çiftin açıklamaları;

“İlişkimizi Göz Önüne Yaşamıyoruz”

Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Oğuzhan Koç muhabirlerin Demet Özdemir ile ilişkisi hakkındaki sorunlarını “Hâlâ da çok yeni, bir-iki ay oldu. İnsanların buna çok şaşırmalarını anlamıyorum. Biriyle bir şeyler yaşamak için önce vakit geçirmen gerekmiyor mu? Biz de bu süreci yaşadık. Bir ilişkiye dönüşmeye başladığında da saklanmadık.” sözleriyle yanıtlamıştı. “İkinizde bekârsınız. Neden bu kadar büyük olay oldu sence?” sorusuna ise, “Evet. Biz kimseden kaçmıyoruz ama mümkünse ilişkimizi de kameraların gözüne sokmamaya çalışıyoruz.” diyen Oğuzhan Koç, Demet’e henüz şarkı yazmadığını da belirtti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

Oğuzhan Koç’tan Sevgililer Günü Kutlaması

Oğuzhan Koç, Sevgililer Günü’nü sevgilisi Demet Özdemir ile birlikte çektirdiği fotoğrafın altına kalp emojisi koyarak kutladı. Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’le paylaştığı yeni fotoğraf çiftin sevenleri tarafından binlerce beğeni aldı.

Oğuzhan Koç Kimdir?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Kameralara Yakalandı

29’uncu yaş gününü kutlayan Demet Özdemir, önceki akşam sevgilisi Oğuzhan Koç‘la birlikte Tarabya sahilinde ilk kez görüntülendi. İkili, görüntülendiklerini fark edince şaşkına döndü. Baş başa yürüyüş yapan çift, muhabirimizi görünce, “Bizi nereden buldunuz?” dedi. İkilinin poz verdiği sırada bir sokak köpeğinin de önlerinde poz vermesi çevredekileri gülümsetti. Hayranlarına teşekkür eden güzel oyuncu, “Bağış olarak bir sürü anlamlı hediye geldi. Annemin hediyesini görünce gözyaşlarımı tutamadım” şeklinde konuştu. Birkaç aydır beraber olan sevgililer, “Her şey yolunda gidiyor, mutluyuz” demekle yetindi. Özdemir ve Koç, ilişkileri hakkında devam eden sorulara, “Lütfen bizi utandırmayın” diyerek ayrıldı.

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler