Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir-Oğuzhan Koç Çiftinden Bekarlığa Veda Pozu

İlgili Postlar

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç Çiftinden Bekarlığa Veda Pozu

Bir süredir birlikte olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti yeni bir fotoğraf paylaştı. Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden bekarlığa veda pozu geldi. İşte merak edilen tüm detaylar;

Çok Mutluyum

Şu sıralar Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşacağı “Aşk Taktikleri” filminin çekimleri için hazırlanan oyuncu geçtiğimiz gün magazinciler tarafından görüntülendi. Gazetecilerin aşk sorularını yanıtlayan Özdemir “Her şey çok güzel gidiyor. Çok eğleniyoruz, çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum” dedi.

Oğuzhan Koç’un Annesinden Demet Özdemir Hamlesi

Oğuzhan Koç ile evliliğe yakın olduğunu şu sözlerle dile getirdi; “Böyle olacağını düşünüyor muydun?” dedim… Bunlar kısmet işi. Ona sormak daha doğru olur ama güzel bir süreçteyiz şu anda. Yazın tadını çıkaralım. O soruların zamanı var mıdır bilmiyorum ama sorunun zamanı şu an değil.

Demet Özdemir Yeni Paylaşımıyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Son dönemde magazin gündemine damga vuran Demet Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yeni fotoğrafıyla takipçilerini mest etti.

Mavi mini bir elbiseyle ayna karşısında poz veren Özdemir, “Şu bir elbise bir ayakkabı ile hemencik hazır olduğun yaz modası rahatlığına bayılıyorum. Hem şık, hem ferah!” notunu düştü.

Paylaştığı fotoğraf ile düzgün fiziğini gözler önüne seren Özdemir, övgüleri topladı.

Demet Özdemir Kimdir?

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç Çiftinden Bekarlığa Veda Pozu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler