Ana SayfaÜnlülerDemet Evgar "Türk Dizilerinde Bir Milat"

İlgili Postlar

Demet Evgar “Türk Dizilerinde Bir Milat”

Son dönemde ekranların ses getiren yapımlarından olan Alev Alev dizisinin oyuncularından Demet Evgar dizisi için “Türk Dizilerinde Bir Milat” yorumunu yaptı.

Demet Evgar Kimdir?

Demet Evgar “Türkiye Değil, Dünyaca Çok İlkel Bir Yerdeyiz”

Emret Komutanım,1 Kadın 1 Erkek ve Avlu gibi fenomen dizilerde rol alan oyuncuyu son olarak Show TV’de yayımlanan Alev Alev dizisinde Cemre karakteri ile izliyoruz. Geçtiğimiz gün Evgar Brand Week Istanbul’un ‘Kadın ve Kadın Hikayeleri’ bölümünde konuştu.

Oyuncu ‘’Ne yazık ki toplumumuzda kadınlara, kadının istediğini seçme ya da yapmama hakkı tanınmıyor. Bu anlamda sadece Türkiye değil, dünyaca çok ilkel bir yerdeyiz’’ dedi.

Demet Evgar’ın Yıllar Önceki Görüntüsü Hayranlarını Şoke Etti…

Özellikle bu yıl Türk televizyonlarında bir milat yaşandığını ve dizilerde kadının sadece bir erkeğin etrafında dönen hikayelerinden ziyade, başlı başına kadın hikâyelerine yer veren yapımların artmasının çok mutluluk verici olduğunu söyledi.

Alev Alev Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ozan, Cemre’yi evine getiriyor. Ancak annesi onun kim olduğunu öğrenip bir an evvel Cemre’nin gitmesini istiyor. Ozan, yardım gecesinde çıkan yangında zengin erkeklerin kadınları ezip hatta ateşe atıp kendi canlarını kurtardıklarının haberini yapıyor. İskender, haberi okur okumaz gazetenin sahibini arayıp haberi sildirip onu yazan Ozan’ı işten kovduruyor.

İskender, Rüya’nın babasıyla konuşup eğer kızını ikna etmezse onu bitireceğini söyleyip tehdit ediyor. Rüya, babasının istediği yemeğe gittiğinde tekrar İskender’le birlikte olamayacağını söyleyip, gözleriyle gördüğü şeyi gidip polise anlatıyor. İskender’i, Çiçek’i öldürmekle suçlayan bir dilekçe veriyor.

Ozan işten kovulsa da eve gelip, kadına dair katliamın haberini yapıyor. Tomris, kendisine gelen Çicek’e kızının yerine geçmesini başka çaresinin olmadığını söylüyor. Çelebi, 7 kimliği belirsiz cesedin ve 8 kayıp insanın olduğunu öğrenince karısının hayatta olabileceğini düşünüyor. Ömer’in ismine ulaşıyor ve adamlarını onun mahallesinde bilgi almaları için gönderiyor.

Çelebi’nin adamları Cemre’yi görüyor. Cemre, kızına gönderdiği mesajla onun yalnız olmasını sağlıyor. Ömer’in sayesinde, Çelebi’nin adamlarını atlatıp kızını alıp evden çıkmayı başarıyor. Kızına kavuşan Cemre, Ömer’i arayıp ona teşekkür ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler