Ana SayfaDedikoduDemet Evgar'ın Yıllar Önceki Görüntüsü Hayranlarını Şoke Etti...

İlgili Postlar

Demet Evgar’ın Yıllar Önceki Görüntüsü Hayranlarını Şoke Etti…

Başarılı sanatçı Demet Evgar sosyal medyanın gündemine oturan isimlerden oldu. Şu sıralar Alev Alev adlı dizide Cemre Kayabeyli’si olarak hayranlarıyla buluşan güzel oyuncu, yüksek performansı ile yine en fazla konuşulan isimler arasında geliyor. Yetenekli oyunculuğunun yanında güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çeken Demet Evgar’ın son hali ise fazlaca beğenildi. Ancak Demet Evgar’ı doğal güzel bilen takipçileri eski resimlerini görünce şoka uğradılar. Demet Evgar’ın estetiksiz halinin Detayları Haberimizde…

Demet Evgar’ın Yıllar Önceki Görüntüsü Hayranlarını Şoke Etti…

Makyaj ve Estetik ile apayrı bir görünüme ulaşan ünlüler camiası, son zamanlarda eski ve sıfır makyajlı hallerini sosyal medyada yayınlayarak adeta şov yapıyorlar. Estetik operasyonlala büyük değişim yakalayan ünlü isimlerin eski görüntülerinin ortaya çıkması ise tabiki hayranlarında şaşkınlık yaratıyor.

Demet Evgar Kimdir?

Sevilerek izlenen Alev Aev adlı dizisinde eşinden şiddet gören ve kızıyla kocasından kaçmaya çalışan Cemre Kayabeyli’ye hayat veren oyuncu Demet Evgar, sanatıyla hayranlarından tam not alıyor. Öte yandan hayranları Demet Evgar’ın da estetikli olduğunu öğrenince resmen şok yaşadılar..

İşte Demet Evgar’ın Yıllar Öncesine Ait Estetiksiz Fotoğrafları…

Demet Evgar'ın Estetiksiz Fotoğrafları

Demet Evgar’ın Estetiksiz Fotoğrafları

Demet Evgar'ın Estetiksiz Fotoğrafları
Demet Evgar’ın Estetiksiz Fotoğrafları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler