Ana SayfaDedikoduDemet Evgar: Tüm Sokak Benim Gibi

İlgili Postlar

Demet Evgar: Tüm Sokak Benim Gibi

Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı ‘Yılbaşı Gecesi’ filminin galası önceki akşam Maslak Uniq’te yapıldı. Galaya katılan ünlü isimler arasında Demet Evgar da yer aldı. Oyuncu, yeni yılın ilk günü sabah erkenden kalkıp yürümenin kendisine keyif verdiğini söyledi. Demet Evgar “Tüm sokak benim gibi” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

“Minik Cadımız Evde Uyuyor”

Geçtiğimiz ağustos ayında kızı Mavi’yi kucağına alan Demet Evgar, önceki gün Sarıyer’de bir Halloween (Cadılar Bayramı) partisinde görüntülendi. Muhabirlerin röportaj isteğini geri çevirmeyen oyuncu, “Kostümüm Dracula’nın ağzını sulandıran bir kostüm oldu, eşim Dracula kostümü ile kutluyor. Minik cadımız evde uyuyor. Ev buraya yakın, ben de gidip geliyorum arada yanına” dedi.

Demet Evgar: Mavi’den Sonra Hayatımdaki Her Şey Değişti

Mavi’nin dünyaya gelmesinin ardından bambaşka biri olduğunu söyleyen Evgar, şu ifadeleri kullandı:

Gayet iyiyim çünkü bütün günümü kızım Mavi ile geçiriyorum. Mavi’den sonra hayatımda her şey değişti. Zaten değişsin diye yapıyorsunuz ve iyi ki de değişti. Mavi’den sonra bambaşka biri oldum, tuhaf bir sakinlik geldi. Eşim ve ailem çok yardımcı oluyor bana bu süreçte ve her günüm şükürle geçiyor. Oyuncu olduğum için uykusuzluğa alışığım ama Mavi’den kaynaklı uykusuzluğum çok daha zevkli. Mavi çok huzurlu bir çocuk, hiçbir zorluk çekmiyorum. Her gün yeni bir deneyimle karşılaşıyorum

Kızının yanından hiç ayrılmak istemedğini vurgulayan ünlü oyuncu, “Mavi bana benziyor, gözleri de bana benziyor. ‘Babayı da biraz andırıyor’ diyelim hadi (gülüyor). Kasım ayında yarım kalan albüm bitiyor, onun dışında reklam filmim var bildiğiniz gibi. Dizi ya da sinema filmi şu an için düşünmüyorum çünkü Mavi’nin yanından hiç ayrılmak istemiyorum. Beni en çok heyecanlandıran Mavi şu anda, başka hiçbir şey değil. Mavi ile ilgili bir reklam teklifi gelirse olumlu bakmam çünkü çocukların tanınmama hakkının elinden alınmaması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Demet Evgar Kimdir?

Demet Evgar: Tüm Sokak Benim Gibi

Eşi Levent Babataş ile objektiflere poz veren Demet Evgar, yeni yılın ilk günü en sevdiği şeyin sabah erken saatlerde kalkıp, sokakta yürümek olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu, “Yılbaşı gecesi deyince ailemle bir arada olduğum geceler geliyor aklıma. Yılbaşı gecesinden ziyade ertesi gün sabahı benim için önemlidir. Sabah erken kalkmayı severim. Çünkü yeni yıl başlıyor sokaklar falan da çok kalabalık olmaz. O yüzden bütün sokakları kapatmışsın da yürürsün gibi çok hoşuma gider. Benim planım yok, bebeğimi uyutacağım” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler