Ana SayfaÜnlülerDemet Evgar telefon ve televizyon kullanmıyor

İlgili Postlar

Demet Evgar telefon ve televizyon kullanmıyor

Demet Evgar telefon ve televizyon kullanmıyor… Başarılı oyuncu Demet Evgar, günümüz teknolojisinden uzak yaşaması konusunda açıklamaları ile dikkat çekti. Evgar, telefon ve televizyon kullanmadığını, nedenleri ile birlikte açıkladı. Demet Evgar neden telefon ve televizyon kullanmıyor? Detaylar haberimizde…

Demet Evgar Neden 3 Aydır Telefon Kullanmıyor?

Allah kader kurbanlarının yardımcısı olsun

Şimdilerde Avlu dizisinde sergilediği muhteşem performans ile dikkat çeken ünlü oyuncu Demet Evgar, Nişantaşı’nda bir kafede basın mensuplarının objektifine yansıdı. Rol aldığı dizideki karakterin kendisini olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Evgar, “Oynadığım rol çok mutlu olacağım bir rol değil psikolojik olarak. Üzüldüğüm, bunaldığım oluyor. Allah kader kurbanlarının yardımcısı olsun.” dedi.

Demet Evgar kimdir?

Demet Evgar telefon ve televizyon kullanmıyor

Cep telefonu kullanmama detoksu yapan ve detoksun sonuna geldiğini aktaran Demet Evgar, konu hakkında “Altı ay bıraktım, detoks gibi oldu. Öyle yaptım, bitti artık. Yapmak zorunda kaldım çünkü etrafımdakiler haklı olarak ‘Biz senin sekreterin değiliz’ demeye başladılar. Çok güzel oldu, kafamı dinledim biraz. Sessiz olunca başka şeyler konuşmaya başlıyorsun. Sosyal medya değil, bir şey takip ediyor olurken o anda yapacağınız şeylerden kendinizi alıkoyuyorsunuz. Biz o kadar alışkın değiliz. Doğduğumuzdan beri sosyal medya yoktu. Telefonsuz olmanın ne demek olduğunu bildiğimiz için bazen onu özlüyoruz.” diye konuştu.

Benim televizyonum da yok

Uzun zamandır evinde televizyon da olmadığını anlatan Demet Evgar, “Benim televizyonum da yok uzun zamandır. İyiyim böyle ama izlemek istediğim şeyleri gidiyorum izliyorum elbette. Bu işin içindeyim, kendimi de internetten izliyorum.” şeklinde konuştu.

Herkesin bir yeri vardır hayatta

Bir süredir film yapımcıları ile dağıtımcı şirket arasında yaşanan promosyonlu bilet krizi konusunda gelen sorulara yanıt veren ünlü oyuncu “Ben yapımcı değilim ama bu durumdan nasıl bir fırsat yaratırım ona bakıyorum. Bizim hikayemizi üretip yurt dışında deli gibi gezeceğim, hikayemi anlatacağım yollar arıyorum kendime. Cem Yılmaz Cem Yılmaz’dır. Herkes kendi yolunda. Onun yerini kimse almaz. Akıllı olan kimse de almak istemez, almaya cesaret etmez. Herkesin bir yeri vardır hayatta. Kimsenin yaptığı iş, kimsenin yaptığı işten daha az kıymetli değildir. İşini severek yapıyorsa eğer.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler