Ana SayfaÜnlülerAlişan'dan Ece Erken'e destek

İlgili Postlar

Alişan’dan Ece Erken’e destek

Alişan’dan Ece Erken’e destek… Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar ile ailesinin, Demet Akalın’ın yakınlaşmasının ardından başlayan polemiğin ardından, Alişan’dan Ece Erken’e destek geldi. Alişan, yakın dostu Ece Erken’e sahip çıkarak dikkat çeken bir açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’dan Bircan Bali’ye Tedbir Şoku!

Ece Erken’den Demet Akalın çıkışı

Demet Akalın, Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar ve ailesi ile yakınlaşınca olanlar oldu. Ece Erken, konu hakkında “2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi ağır sözler söyleyen Demet Akalın, Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar’ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki! Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım. Demet Akalın’ın gerçek yüzü bu ama. Gülben Ergen ile kavga etti, ilk işi Erhan Çelik’i takibe almak oldu.Erhan Çelik’in sözlerini sayfasında paylaştı.” diye konuşmuştu.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’dan Ece Erken’e tedbir kararı

Erken’in açıklamalarının ardından Demet Akalın mahkemeye başvurarak Ece Erken için tedbir kararı aldırmıştı. Buna göre; Ece Erken, bir ay boyunca Akalın’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

Ece Erken kimdir?

Alişan’dan Ece Erken’e destek

Yaşananların ardından Ece Erken’in yakın dostu Alişan’dan Erken’e destek geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Alişan, “Kendisi bizim canımızdır ona göre… Çocuğuna nasıl bir anne olduğuna da ona iyi bir gelecek yaşatmak için tek başına nasıl didinip çalıştığına da yaptığı fedakarlıklara da dostluğuna da her zaman kefilim… Bizde ara sıra tartışırız, küseriz ama bel altı vurmadık hiçbir zaman birbirimize…En hassas olduğumuz noktalardan delirtmeye çalışmadık birbirimizi!!…Tek başına yıllardır mücadele ediyor bu sevgili!!,saygılı!! camiada…Bu mesajı da almak isteyen almıştır sanıyorum…Biz senin yanındayız her zaman canım.” ifadelerini kullandı.

Alişan kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve ünlü sunucu Ece Erken arasında başlayan Serkan Uçar polemiğinde her geçen an tansiyon yükseliyor. Demet Akalın ve Ece Erken olayına son olarak dahil olan ünlü türkücü Alişan oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler