Ana SayfaÜnlülerDemet Evgar Neden 3 Aydır Telefon Kullanmıyor?

İlgili Postlar

Demet Evgar Neden 3 Aydır Telefon Kullanmıyor?

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, başarılı oyunculuğu ile son günlerde dikkat çeken isimlerden oldu. Ünlü oyuncu Demet Evgar, teknolojiden uzak bir hayat yaşadığını açıkladı. İşte Detaylar…

“Demet Evgar ile öpüşürken…”

Demet Evgar, samimi açıklamaları ile dikkat çekti…

Daha önce yer aldığı dizi ve sinema filmlerinden çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkan Demet Evgar, Star TV’de yayınlanan Avlu dizisi ile birlikte oyunculukta çok farklı bir yönünü ortaya çıkardı. Bugüne kadar daha çok komedi projelerinde yer alan Demet Evgar, dram dizisi ile izleyenler tarafından tam not almayı başardı. Dram ağırlıklı yeni dizisinde ise zor rolün üstesinden hakkıyla gelen güzel oyuncu Demet Evgar, samimi açıklamaları ile dikkat çekti.

Demet Evgar kimdir?

Demet Evgar, uzun yıllardır evinde televizyon bulundurmadığını ve son üç aydır telefon da kullanmıyorum…

Komedi sonrasında bir dram performansıyla da izleyenlerin beğenisini toplayan Demet Evgar, gündemde yer almaya devam ediyor. Avlu dizisinin Deniz’i Demet Evgar, marka yüzü olduğu bir yiyecek markasının Nişantaşı’nda gerçekleşen etkinliğine katıldı. Ayak üstü gazeteciler ile sohbet eden Demet Evgar, uzun yıllardır evinde televizyon bulundurmadığını ve son üç aydır telefon da kullanmıyorum. Böyle çok mutluyum” dedi. Ünlü oyuncu Demet Evgar, son dönemde yaygın hale gelen internet yapımları hakkında ise bu dizileri desteklediğini de dile getirdi.

Demet Evgar oyunculukta tüm imajını yıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler