Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın kızı oyuncu mu oluyor?

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın kızı oyuncu mu oluyor?

Demet Akalın’ın kızı oyuncu mu oluyor? Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın kızı Hira, oyuncu olmak istiyor. Hira, hangi dizide rol almak, hangi karaktere hayat vermek istiyor? Demet Akalın, kızının bu isteği karşısında neler yaptı? Hira, televizyon ekranlarında boy göstermeye başlayacak mı? Detaylar haberimizde…

Demet Şener, İlk Kez Demet Akalın Hakkında Konuştu!

Demet Akalın ve kızı Hira alışverişte

Geçtiğimiz günlerde altı yıllık eşi Okan Kurt ile olan evliliğini sonlandıran ünlü şarkıcı Demet Akalın, küçük kızı Hira ile alışveriş merkezinde turlarken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Keyifli halleri ile dikkat çeken Akalın, kızı Hira’nın oyuncu olmak istediğini açıkladı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın'ın kızı oyuncu
Demet Akalın’ın kızı oyuncu

Demet Akalın’ın kızı oyuncu olmak istiyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dört yaşındaki kızı Hira’nın oyuncu olmak ve SHOW TV ekranlarında yayınlanan Yeni Gelin isimli dizide rol almak istediğini söyledi. Akalın, Hira’nın bunun için dizinin baş rol oyuncularından Jessica May ile sık sık telefon ile görüştüğünü ifade etti.

Hira, onun kızını oynayacakmış

Demet Akalın, “Hira Yeni Gelin’de oynamak istiyor. Jessica May ile telefonlaşıyor, sağ olsun çok şeker bir kız, hep bize mesaj atıyor. Onu görmeye Adana’ya gideceğiz. Hira, onun kızını oynayacakmış.” dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda evine haciz gelmesi ile zor günler yaşamaya başladı. Haczin ertesi günü, altı yıllık eşi Okan Kurt ile boşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler