Ana SayfaÜnlülerŞebnem Bozoklu çıldırdı! Herkes şoke oldu!

İlgili Postlar

Şebnem Bozoklu çıldırdı! Herkes şoke oldu!

Şebnem Bozoklu çıldırdı! Herkes şoke oldu! Ferzan Öztepek söyleşisine konuk olarak katılan ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, çıkışta ilginç bir olaya imza attı. Oyuncu Şebnem Bozoklu, fotoğraf sildirdi. Hem de çok ilginç bir yöntem ile. Olayın detayları haberimizde…

Babasını toprağa veren Şebnem Bozoklu’nun zor anları…

Şebnem Bozokulu çıldırdı

Başarılı oyunculuk performansı, üstün yetenekleri ile ekranların en dikkat çekici oyuncularından Şebnem Bozoklu, Ferzan Öztepek söyleşisine konuk olarak katıldı. Etkinliğin ardından ilginç bir olay yaşandı. O olayı, Milliyet’ten Ali Eyüboğlu kaleme aldı. İşte Ali Eyüboğlu’nun o yazısı:

Şebnem Bozoklu kimdir?

Neler yaşandı?

Ferzan Özpetek söyleşisine konuk olan oyuncu Şebnem Bozoklu, etkinlikten sonra kulise geçti. Bir müddet sonra annesinin geldiğini öğrenen oyuncu, menajeri ve güvenlik görevlileriyle dışarı çıktı.

Ali Eyüboğlu Kimdir?

Oyuncuyu kapıda, Akdeniz Üniversitesi’nden festivale akredite öğrenciler bekliyordu. Festival boyunca ünlülerle kültür-sanat söyleşileri yapan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Bozoklu’ya mikrofon uzattı ve Antalya Film Festivali’nde Ulusal Yarışma’nın iptal edilmesi hakkındaki görüşünü sordu.

Oyuncu, annesiyle kucaklaşmak üzere olduğu bir anda öğrencilerin soru sormasına mı, yoksa soruya mı bozuldu bilinmez, acayip tepki gösterdi. Sinirleri bozulan ve ağlamaklı olan Bozoklu’yu mikrofonu tutan öğrencinin özür dilemesi bile yatıştırmadı. Küçük bir olay büyüyünce, araya festival yetkilileri girdi.

Öğrenciler, çekilen görüntüleri silmekle kalmayıp, görevlilerin talebi üzerine şayet ellerinde Bozoklu’ya dair görüntü kalmışsa, onu yayınlamayacaklarına dair yazılı taahhüt verdi. Bulunan bu ilginç çözümden sonra annesine ve çantasına kavuşan Bozoklu, minibüsle AKM’den ayrılıp, otele geçti.

Başarılı oyuncu Şebnem Bozoklu, geçtiğimiz Haziran ayının başlarında babasını kaybetti. Şebnem Bozoklu, yaşadığı şokun etkisi ile son derece zor zamanlar geçirirken aradan geçen zamanda kendini toplamaya gayret ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler