Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın "Hayatının davasını görecek" dediği Nihat Doğan'dan olay yaratacak gönderme!

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın “Hayatının davasını görecek” dediği Nihat Doğan’dan olay yaratacak gönderme!

Demet Akalın ve Nihat Doğan arasındaki gerilim iyice alevlendi. “O hayatının tazminatını ve suç duyurusunu görecek.” diyen Demet Akalın’a, Nihat Doğan’dan olay yaratacak gönderme. Detaylar haberimizde…

Kuzeninin oğlunun vefat etmesi ile eleştirilen Demet Akalın’dan, Nihat Doğan’a dava!

Nihat Doğan’dan Demet Akalın’a olay sözler

Demet Akalın, kuzeninin kanser hastası oğluna yardım etmediği ve üç gün önce vefat ettiği haberleri ile eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Demet Akalın’ı eleştiren isimlerden biri de Nihat Doğan olmuştu. Ünlü türkücü, sosyal medya hesabından Demet Akalın’ı hedef alarak “Ota b..a sosyal medya hesaplarında timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL’yi sağlığın için harcasaydı, bugün sen de anneciğinle iftarını yapacak, karnen için gün sayacaktın. Demet Akalın’ın da çocuğu var. Rabbim onu çocuğuyla imtihan etmesin. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL’lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan kraliçelerle dolu.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Demet Akalın kimdir?

O hayatının tazminatını ve suç duyurusunu görecek

Nihat Doğan’ın eleştirilerini affetmeyen Demet Akalın, Doğan’ı dava ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı “O hayatının tazminatını ve suç duyurusunu görecek.” şeklindeki paylaşım ile duyurmuştu.

Nihat Doğan kimdir?

Bayan Gucci’ye gelsin

Nihat Doğan’dan Demet Akalın’a yanıt gecikmedi. Doğan, yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Demet Akalın’ı hedef alarak “Bayan Gucci’ye gelsin! Hayatta 3 çeşit insandan korkacaksın dağdan inme, dinden dönme, sonradan görme.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Demet Akalın ve kuzeni arasında yaşanan polemik

Demet Akalın ve kuzeni arasında polemik yaşanmıştı. Kuzen Şehbal Civeleker’in kanser hastası ve görme engelli oğlu Yağız’a yardım etmediğini iddia ederek “Servetin var, neden bize yardım etmiyorsun?” şeklinde bir seslenişte bulunmuştu. Demet Akalın, bu çağrıya “Kime yardım edeceğimi biliyorum. Evime girip her şeyimi çalan insana etmem” şeklinde yanıt vermişti.

Kanser hastası Yağız vefat etti

Demet Akalın ve kuzeni Şehbal Civeleker’in arasında yaşanan bu polemiğin ardından, Civeleker’in kanser hastası ve görme engelli oğlu Yağız üç gün önce vefat etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler