Ana SayfaÜnlülerDoğu Demirkol'dan Demet Akalın'a gönderme

İlgili Postlar

Doğu Demirkol’dan Demet Akalın’a gönderme

Dillerden düşmeyen ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi ‘Ahlat Ağacı’ Cannes Film Festivali’ndeki galada 15 dakika ayakta alkışlandı.Demet Akalın’ın şahsi sosyal paylaşım platformlarından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Doğu Demirkol’dan Akalın’a yanıt gecikmedi. Ne mi dedi* Gelin hep birlikte haberimizden detaylara bakalım.

“Kimsin ya kızı kapamışsın!” dedi ortalık karıştı!

Sosyal medya oyuncuların kıyafetleri, pozları ve şarkıcı Demet Akalın’ın Instagram paylaşımı ile çalkalandı. Demet Akalın, Doğu Demirkol için “Kimsin ya kızı kapamışsın!” ifadelerini kullanmıştı. Doğu Demirkol’dan yanıt gecikmedi. Ne mi söyledi?

“Kim bu? Yönetmeni de kapatmış…”

Güzel şarkıcı Demet Akalın, filmin başrol oyuncularından Doğu Demirkol’un, Hazar Ergüçlü’nün önüne çıkıp elbisesini kapatmasına sinirlendi. Demirkol’un üstüne çarpı işareti koyup “Kimsin ya kızı kapamışsın! Cidden tanımıyorum. Kim bu? Yönetmeni de kapatmış” diye yazdı.

Gündemde bu olayların dönmesine sebep olan fotoğraf şu şekilde;

Ünlü ismin sosyal medya takipçileri ise, “Afişe bak, o başrol oyuncusu” diye yazdılar.

“Saygı, hanımların önüne atlamamak ile başlar!..”

Ünlü şarkıcı Demet Akalın tepkinin büyümesi üzerine cevap verdi: “Saygı, hanımların önüne atlamamakla başlar! Filmi seyredeceğim. İnşallah insanların önüne geçecek performansı vardır. Kibarlık iyi bir şeydir.” Uğur Demirkol da Demet Akalın’ın paylaşımına sosyal medya üzerinden bu videoyla cevap verdi.

Gerginlik uzayacak!

İkili arasında bu tartışma daha uzayıp gideceğe ve sosyal medyada yorumlar uzayıp gideceğe benziyor.

Demet Akalın kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler