Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'ın ceketi sosyal medyayı ikiye böldü

İlgili Postlar

Demet Akalın’ın ceketi sosyal medyayı ikiye böldü

Demet Akalın’ın ceketi sosyal medyayı ikiye böldü Ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni single çalışması için objektif karşısına geçerken giydiği ceketi ile sosyal medyayı ikiye böldü. Kıyafetleri ile sık sık gündem olan Akalın’ın fiyatı dudak uçuklatan ceketi, sosyal medyada olay yarattı. Demet Akalın’ın ceketinin fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın, kızı Hira’nın hangi mesleği seçmesini istediğini açıkladı!

Demet Akalın’ın ceketinin fiyatı ne kadar?

Bir süredir yeni single çalışması için stüdyo çalışmalarına ağırlık veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, objektif karşısına geçerken sık sık kullandığı dünyaca ünlü bir markanın ceketini giydi. Akalın’ın giydiği ceketin fiyatını duyanlar ise şaşkınlık yaşadı. Demet Akalın’ın objektif karşısına geçerken giydiği pahalı markanın ceketinin fiyatı tam 33 bin lira.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’ın ceketi sosyal medyada olay yarattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın sosyal medyada olay yaratan ceketi, takipçilerini ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Demet Akalın’ın adeta bir servet değerindeki ceketini çok beğendiklerini ifade ederken, bazı kullanıcılar ise hiç beğenmediklerini ifade etti.

İşte Demet Akalın’ın 33 bin liralık o ceketi

Şarkıcı Demet Akalın, en son kızı Hira’nın hangi mesleği seçmeyi istediği konusunda yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Bodrum konseri öncesi konuşan Akalın, “Valla ben de çok merak ediyorum. Bence tiyatrocu olacak. İnanılmaz güzel yeteneği var. Bir de ben onu kışın her hafta tiyatroya götürdüm. Mesela sinemada durmuyor ama tiyatroda duruyor. Oyunculuğa çok meraklı. Gupse’ye bayılıyor. Onu Deliha olarak seviyor. Sürekli onunla mesajlaşıyor. Şöhret o kadar çok önemsenecek bir şey değil. Hira bir gün çok şöhretli de olsa benim için sıkıntı değil. Çocuğum bu piyasadan uzak dursun demiyorum. Çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Sahnede olmak çok güzel, sevilmek çok güzel bir duygu. O da onun farkında. Gittiğimiz yerlerden benden daha çok ilgi gördüğü zamanlar oluyor. Ama şöhretin uzun süreli olması lazım. Şöhret dediğin şey sevilmekle alakalı. Biz bile bu işi hala neden yapıyoruz, daha çok sevilelim, daha çok alkışlanalım diye yapıyoruz. Oyuncu olmasını isterim.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler