Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin ve Alişan arasındaki 'Medine' tartışması alevlendi!

İlgili Postlar

Berna Laçin ve Alişan arasındaki ‘Medine’ tartışması alevlendi!

Berna Laçin ve Alişan arasındaki ‘Medine’ tartışması alevlendi! Berna Laçin’in attığı tweet ile başlayan tartışma hala daha sona ermedi. Berna Laçin ve Alişan’dan yeni hamleler geldi. Sula bir an olsun durulmuyor. Olayın detaylar haberimizde…

Hakkında soruşturma başlatılan Berna Laçin, Medine tweetini eleştirenlere dava açıyor!

İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı

Berna Laçin, son günlerde ardı ardına gelen çocuk ölümlerine tepki göstermek amacı ile sosyal medya hesabından “İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Berna Laçin Kimdir?

Bu benzetme bir hakaret

Berna Laçin’in paylaşımında geçen Medine ile ilgili ifadelere kızan Alişan, “Orada Peygamber Efendimiz yatıyor Berna hanım!!! Bu benzetme peygamber efendimizin yattığı yere bir hakaret!!” diyerek tepki göstermişti.

Alişan kimdir?

Alişan tweeti silmiş

Berna Laçin, Alişan’ın paylaşımını sildiğini düşünerek “Alişan tweeti silmiş bu durumda. Halkı galeyana getirip, yazdığımı yanlış anlayıp, haksız yere beni hedef gösterdiğini anlamış olmalı. Hatadan dönmek hiç yoktan iyidir. Yoksa yine iflah olmaz bir şekilde iyimser mi düşünüyorum?” diye bir paylaşımda bulundu.

Yazdığım hiçbir şeyi silmem

Alişan, Berna Laçin’e karşılık olarak “Ben yazdığım hiçbir şeyi silmem. Dikkatli bakın. Sayfamda hikaye bölümünde görürsünüz. İnançlarımıza ve kurallarımıza iftirada bulunacağınıza özür dileyin.” şeklinde ifadelere yer verdiği bir paylaşım yaptı.

Niye kendi dinime laf edeyim

Berna Laçin, paylaşımına yapılan eleştirilerin ardından yeni paylaşımlar yaparak kendini şu şekilde ifade etti: Dinle ilgili tek kelime etmedim, niye tutup kendi dinime laf edeyim zaten! Medine deyince neden sadece İslam geliyor aklınıza! Bir Arap şehri orası ve günümüzde bir toplumsal düzeni var! İsveç’le ilgili bir şey desek Hristiyanlara mı laf etmiş oluyoruz! Şehirler ayrı içindeki kutsalları ayrı! Kutsal olan Araplar değil, orası bizim değil biz de Arap değiliz! Aynı cümle içinde islamiyet ile bu kadar küfrü beraber kullanmak da nasıl bir Müslümanlık anlamadım! Hem ayıp hem günah! İslamiyetle söylediğimin uzaktan yakından ilgisi yok! Net! Meseleyi oraya çekmeye çalışmak kötü niyettir, bu da net! Çocuklar ölmesin noktasında bile buluşamıyoruz ya günahın büyüğü asıl orda! İslamiyet ile ilgili tek kelime etmedim, kendi dinime niye laf edeyim!Deli miyim! Medine’yi bir şehir olarak söyledim! İçindeki kutsalı ayrı şehirlerin bugünki toplum düzeni içinde yaşayanlar ayrı! Medine’de yaşayan Arapları kutsal saymak nasıl bir anlayış! Art niyetin de böylesi! Yani şunu açıklamak bile o kadar saçma ki! Siz benim ne zaman herhangi bir inanç ile ilgili tek sözümü duydunuz ! Ayıp vallahi ayıp! Hem ayıp hem günah! Kavga ve kötülükten beslenen bir grup var Allah aşkına şeytana uymayın! Bırakın bir huzurlu yaşayalım ya Neyse normalde hiç takmam ve anlatmaya da bu kadar çabalamam, isteyen istediğini anlar! Ama inançlar benim hassas konum. Hiçbir din ve inanç ile ilgili fikir dahi yürütmedim hayatımda! Anlayan anladı, kalın sağlıcakla!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler