Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan, Öpüşme Videosunu Yayınlayan Şeyma Subaşı'ya Tepki..

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan, Öpüşme Videosunu Yayınlayan Şeyma Subaşı’ya Tepki..

Başarılı şarkıcı Demet Akalın, Türkiye’nin yasda olduğu bir dönemde, sosyal medya sayfasından sevgilisiyle öpüşürken çektiği videosunu yayınlayan Şeyma Subaşı’ya sert tepki gösterdi. Detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı “Bilmediğiniz Çok Şey Var” Diyerek Kafa Karıştırdı!

Demet Akalın’dan, Öpüşme Videosunu Yayınlayan Şeyma Subaşı’ya Tepki..

İdlib’deki askerlerimize yönelik yapılan hava saldırısında 33 şehit olan, 32 askerimizin ise ağır yaralandığı ve tüm ülkenin yasta olduğu böyle bir dönemde, sevgilisi ile öpüşürken çekimini yaptığı videosunu Instagram hesabından paylaşan internet fenomeni Şeyma Subaşı’ya, ünlü popçu Demet Akalın’ tepki gösterdi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Öpüşme Videosu Kullanıcılar Tarafından Tepki Çekti!..

Türkiye’ti yasa boğan 33 askerimizin şehit edildiği saldırıların hemen ardından bir çok ünlü sanatçı konserlerini iptal ederek, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından tüm Türkiye için paylaşarak şehit ailelerine taziyede bulundular.

Demet Akalın kimdir?

İnternet fenomeni Şeyma Subaşı ise sosyal medya hesabından sevgilisiyle öpüşürken çektiği  görüntülerinin videosunu paylaştı. Bu paylaşımı çok kısa bir sürede tepki çekmesinin hemen ardından kaldıran Şeyma Subaşı, Türk Bayrağı fotoğrafını, “Başımız sağ olsun. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum, dualarım onlarla. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum” notuyla paylaşımını yaptı.

İşte Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi İle Öpüştüğü Görüntüsü;

https://www.youtube.com/watch?v=xVurO8k09-g

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler