Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan "Helal Olsun" Dedirtecek Hareket!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan “Helal Olsun” Dedirtecek Hareket!

Demet Akalın’dan Ampute Milli Takımına 20 Bin Lira Destek

Geçenleri pahalı çizmeleriyle gündeme gelen ve bunun için oldukça sert eleştirilere maruz kalan Demet Akalın’dan bu sefer ayakta alkışlanacak bir destek geldi. Vodafone Arena’da İngiltere Ampute Milli Takımı ile karşı karşıya gelen Ampute Türk Milli Takımı büyük bir başarı elde ederek Avrupa şampiyonu oldu. Milli takıma bir destek de Demet Akalın’dan geldi.

Çizmeleri Olay Olmuştu

Bir çizmeye 35 Bin TL veren Demet Akalın geçtiğimiz günlerde magazin gündemine olay olmuştu. Herkes tarafından çok pahalı bulunan ayrıca gereksiz olduğu yönünde ciddi eleştiriler alan ünlü popçu Demet Akalın sosyal medya üzerinden parasını istediği gibi kullandığının ve kimseye hesap vermek zorunda olmadığının mesajını alttan alttan vermişti.

20 Bin TL Bağışladı

Avrupa şampiyonu olarak herkese büyük bir gurur yaşatan Ampute Milli Takımına, bir destek de Demet Akalın’dan geldi. Akalın 20 bin TL’lik yardım yapacağını söyledi. Demet Akalın’ın bu desteği bütün sevenleri tarafından ayakta alkışlandı. Demet Akalın İnstagram hesabından şunları söyledi: “Helal çocuklara bir 20 milyar prim de tüm beni takip eden güzel canlar adına gitsin o zaman aslanlara.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler