Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Yazım Yanlışını Düzeltti!

İlgili Postlar

Demet Akalın Yazım Yanlışını Düzeltti!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Akalın, arkadaşlarıyla yaptığı özel yazışmaları sosyal medyada paylaşmıştı. Yakın arkadaş olduğu ve bir WhatsApp grubu üzerinden yazıştığı Işın Karaca ve Deniz Seki ile olan özel sohbetlerini takipçileriyle paylaşan Akalın, bu seferde bir takipçisinin yaptığı yorumdaki hatayı düzeltince sosyal medyanın diline düştü.

Demet-akalın-ısın-karaca-ve-arkadaşları-ile-olan-yazışmalarını-paylaştı

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın: Sen Önce Yazmayı Öğren!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda ki yazım yanlışları üzerinden sürekli olarak eleştirilen Demet Akalın, bir takipçisinin yaptığı yorumdaki hatayı düzeltince sosyal medyanın diline düştü. Şimdilerde Işın Karaca, Deniz Seki ve Cansu Kurtçu ile birlikte ortak bir proje hazırlığında olan Demet Akalın bir yandan bu heyecanı yaşarken bir yandan da yoğun bir şekilde ilgilendiği sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Sadece paylaşımlarıyla değil yorumlarıyla da dikkat çeken Akalın bu defa bir takipçisinin paylaşımındaki yazım yanlışını düzeltmeye çalıştı.
demet-akalin-yazim-yanlisini-düzeltti

Demet Akalın Yazım Yanlışını Düzeltti!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Akalın, arkadaşlarıyla yaptığı özel yazışmaları sosyal medyada paylaşmıştı. Yakın arkadaş olduğu ve bir WhatsApp grubu üzerinden yazıştığı Işın Karaca ve Deniz Seki ile olan özel sohbetlerini takipçileriyle paylaşan Akalın, bu seferde bir takipçisinin yaptığı yorumdaki hatayı düzeltince sosyal medyanın diline düştü. Sadece paylaşımlarıyla değil yorumlarıyla da dikkat çeken Akalın bu defa bir takipçisinin paylaşımındaki yazım yanlışını düzeltmeye çalıştı.

Deniz Seki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler